Rehber 14T Pro Magisk Root (Rothko Global)

BySafderun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
23
Kardeşim merhaba, KernelSU ile root işlemi gerçekleştirdim. Ancak banka uygulamaları root engelini aşamıyorum. Çözümü hakkında bir fikriniz var mı acaba!

BySafderun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
23
KernelSu'yu silip magisk ile root yaptım. Bankacılık uygulamaları root engelini yine geçemedim

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
Daha önce başka bir konu başlığında da yazmıştım. Xiaomi 14 Ultra kullanıyorum. Bootloader kilidim açık. Telefonumda root var. Magisk root. Kendimce bulduğum çözümü yazıyorum. Bugün 12 Aralık 2024 ve halen çok şükür sorunsuz tüm bankacılık uygulamalarını kullanabiliyorum.

Magisk üzerinden bankacılık uygulamasını aşabilirsiniz. 5 adet bankacılık uygulaması kullanıyorum. Hiçbirinde sorun yaşamıyorum.
1-Enpara
2-Qnb
3-Akbank
4-Ziraat
5-Yapı Kredi

Kendimce bulduğum çözüm :
1- Tüm bankacılık uygulamaları silinecek ve aşağıda anlattığım usülde yüklenmeli.
2- Yapılacak ilk iş, Magisk gizle yapıyorum ve devamında magisk için bir isim girmem isteniyor, rastgele bir isim giriyorum. (Tel yeniden başlatmalı.)
3- Magisk Zygisk ve altındaki reddetme listesini zorla seçeneklerini etkinleştiriyoruz. (Tel yeniden başlatmalı.)
4- Bankacılık uygulamalarını yüklüyoruz, ama ÇALIŞTIRMIYORUZ.
5- Magisk uygulamasını açıyoruz ve Reddetme listesini yapılandır seçeneğinden bankacılık uygulamasını seçiyoruz. Ama burada bir şeye dikkat etmeliyiz
Bankacılık uygulamasını seçince, banka uygulamasına ait mavi çizgi tamamen uzun olmalı. uzun değilde yarım falan kalmışsa, burada bankacılık uygulamasının üzerine tıklanacak ve açılan listedeki bankacılık uygulamasına ait com... seçeneklerinin hepsi seçilerek mavi çizgi tam uzunlukta olması sağlanmalı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu yöntemi deneyip sonucu burada paylaşabilirsiniz.
Bu yöntemi deneyebilirsiniz. Bende işe yaradı.

bekobaba142

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beko
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
23
EU rom var hocam, satın aldım. Link:
Ben tek aldım, belki KayzerSoze ile ortaklaşırız dedik, gecikti, o katılamadı. ben de bootloader açınca aldım.
Bootloader nasıl açtınız. Community uygulamasından düşmüyor bir türlü

BySafderun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
23
Bootloader nasıl açtınız. Community uygulamasından düşmüyor bir türlü
Bilgi olsun diye aktarıyorum. Eski hesabımla düşürmek mümkün olmadı. Yanında yeni hesap açtım, hesabın 30 günlük süre sınırı bittiğinde ilk denememde izin aldım.

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
12
Bunu da denedim. Akbank uygulaması sıkıntılı. Qnb'de sorun yok.
Akbank sıkıntılı mı? Ben maaşımı akbank'tan alıyorum. Cihazım rootlu. yazdığım şekilde rootu gizledim ve uygulama ayarlarını yine yazdığım gibi yaptım. sadece akbank değil,

Akbank
Ziraat bankası
Qnb
Enpara

Bu dört uygulamayı aktif kullanan biriyim ve hamdolsun hiçbirinde sorun yaşamıyorum.

BySafderun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
23
Akbank sıkıntılı mı? Ben maaşımı akbank'tan alıyorum. Cihazım rootlu. yazdığım şekilde rootu gizledim ve uygulama ayarlarını yine yazdığım gibi yaptım. sadece akbank değil,

Akbank
Ziraat bankası
Qnb
Enpara

Bu dört uygulamayı aktif kullanan biriyim ve hamdolsun hiçbirinde sorun yaşamıyorum.
Ben de yazıldığı gibi yaptım. Qnb'de sorun yok, ama Akbank'ı bir türlü geçemedim

zorzix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk
Cihazım
Xaomi Mi9T K20
Konular
0
Merhaba iyi forumlar herkese mı 14t pro global cihazım bootloader kilidi açık root atacağım hyper os 2.0.3 den sonra 2.0.102.0 güncellemesi gelmiş fakat ilk gonderide yazdığı gibi daha global rom için fastboot rom u yok Tayvan romunun sürümü global sürümle aynı yanj 2.0.102.0 global için fastboot romu gelmediği için Tayvan fastboot romundan init boot IMG dosyasını alıp patclersm o şekilde bir sıkıntı çıkar mı merak ediyorum biraz karmaşık oldu ama yardımcı olan olursa çok sevinirim iyi ramazannlae herkese

BySafderun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
23

Akbank
Ziraat bankası
Qnb
Enpara

Magisk'in son sürümünü kullanıyorum. Onunla alakalı olabilir mi acaba!

Üst Alt