Yardım 14t Pro Kronik Sorunları

ibrahimilh

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
11
Mi 14T Pro 2.0.104.0 Sürüm Global Cihazımda,
1.Ekran yönü döndürme elde hafif oynatınca bile, kendi kedine sağa sola dönme problemi,
2.Wifi Bağlı iken internet olduğu halde, (sürekli değil) cihaz internete bağlanmıyor (ev-ofis-farklı alanda da denendi), anlamak için mobil veri açınca internet geliyor.
3.Parmak izi sorunu, sadece baş parmağım 5 kez aynı parmak izin tanımlı olduğu halde okumakta zorluk çekiyor,

Bu Sorunları yaşayıp Çözen varsa, Çözümü Paylaşırsa Sevinirin.
( Direnç vs hiçbir işlem yok )

Bu arada Bursa Mi Store da Türkiye demo cihazını da denedik, Ekran Dönme ve Wifi Yazılım ile düzelecek bekleyin diyorlar
Wifi ve Ekran Dönme Sorunu yaşayan tek ben değilim.

Byblood

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tuncay
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
2
Mi 14T Pro 2.0.104.0 Sürüm Global Cihazımda,
1.Ekran yönü döndürme elde hafif oynatınca bile, kendi kedine sağa sola dönme problemi,
2.Wifi Bağlı iken internet olduğu halde, (sürekli değil) cihaz internete bağlanmıyor (ev-ofis-farklı alanda da denendi), anlamak için mobil veri açınca internet geliyor.
3.Parmak izi sorunu, sadece baş parmağım 5 kez aynı parmak izin tanımlı olduğu halde okumakta zorluk çekiyor,

Bu Sorunları yaşayıp Çözen varsa, Çözümü Paylaşırsa Sevinirin.
( Direnç vs hiçbir işlem yok )

Bu arada Bursa Mi Store da Türkiye demo cihazını da denedik, Ekran Dönme ve Wifi Yazılım ile düzelecek bekleyin diyorlar
Wifi ve Ekran Dönme Sorunu yaşayan tek ben değilim.
2 nolu sorunu ofiste yasamamama ragmen evdeki wifi baglantimda sürekli yaşıyorum.
Modem, fiber internet kaynakli olabilecegini dusunuyordum demekki genel bir sorun.

Telefonu ucak moduna alip cikinca düzeliyor bilginiz olsun.

Üst Alt