Rom 14T Pro için sorunsuz bir ROM tavsiyesidir. * Global DC Rom * mi rehber uygulaması mevcut * gereksiz uygulamalar yok denecek kadar az.

00_yusuf_06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adım
Cihazım
Poco X3 nfc
Konular
1
Ben Taiwan kullandım. Peki siz DC denediniz mi?
Şuan DC rom kullanıyorum hyperos 3ü ne zamana alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Global DC rom Tayland için geliştirilmiş bir romdur, taksitli telefon satışında taksit ödenmediği zaman telefonu satan firma tarafından uzaktan kilitlenebilmesi için geliştirilmiştir.
Eğer telefon baştan kurulurken firma tarafından işlem yapılmadıysa telefon kullanılırken de kilitlenme durumu olmaz.
Yani kurmanızda bir zarar yoktur ama mantıklı bir rom mu tartışılır.Türkçe dil desteği vardır.

Global rom kurduğunuzda da bölgeyi Hong Kong yaparsanız zaten xiaominin kendi arama uygulaması gelecektir özellikle global dc rom kurmaya gerek yoktur.

Global DC ile Global rom farkı ise, cihazın kilitlenebilmesi için ikinci alan özelliği devre dışı bırakılmıştır.Global DC rom kullanıcıları ikinci alan ve çift uygulamalar özelliklerini kullanamaz.Google Frp kilidini illegal şekilde açan çoğu exploit de illegal şekilde ikinci alana geçiş yaparak frp kilidini kaldırır zaten.Haliyle bu yapılamasın diye ikinci alan özelliği devre dışı bırakılmış bir romdur.

Bu arada Türkiye'den kaçak telefon aldığınızda aslında 14T Pro'ların çoğu Tayland'dan geldiği için GLOBAL_DC rom kullanırsınız.Imei atılırken ise telefoncular global rom atar.

Telecoms Client diye bir uygulama telefonda kurulu değilse korkmanıza gerek yok, eğer bu uygulama kuruluysa ve gitmeyen bir bildirim varsa korkmalısınız...İyi forumlar.
Bende DC rom var ama ikinci alanı kullanabiliyorum

Üst Alt