HyperOS 14T pro Hyperos 3.0 Güncellemesi Geldi

Ugurcan1996

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
2
Ne kadar da cahilsin. Test et diyorum yap uygula demiyorum. Ayrıca anlayan doğru anladı ne demek istediğimi ama senin zihniyetin kötü olduğu için kendin gibi kötü yorum yapıyorsun. Biliyorsan konuş yoksa boş konuşma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iPad 6 da hangi sürüm var şuan?
Burada cahil olan sizsiniz yalnız 😉 Dediğiniz olay zaten adı üzerinde "en son paketi indir" yüklü olan son paketi indirir eğer Xiaomi telefonları hakkında bilginiz yoksa lütfen fikriniz de olmasın zira insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz. Ayrıca zihniyetim kötü değil sizin gibi cahil birine anlatıyorum 😉 Neyse sizinle daha fazla laf yarısına girmeye değmez ama şu yanlış bilgiyi de düzeltmek lazımdı...

arguss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
poco f1
Konular
2
Ne kadar da cahilsin. Test et diyorum yap uygula demiyorum. Ayrıca anlayan doğru anladı ne demek istediğimi ama senin zihniyetin kötü olduğu için kendin gibi kötü yorum yapıyorsun. Biliyorsan konuş yoksa boş konuşma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iPad 6 da hangi sürüm var şuan?
O da 2.0.3 lu birseyler de bakamiyorum simdi, cocuk desr yapiyor da, o onemli degil ama tele gelmemesi can sikti, gerci cakma rom olsa yetkisiz hesap birseyler yazardi, gelir herhalde

2407FPN8EG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt