Soru 14T Pro Eu vs Taivan ROM Farkları

frfln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fr
Cihazım
redmi note
Konular
11
Merhaba arkadaşlar, server işlemi yapılırken atan kişi EU romunun en ileri güncellemeleri aldığını ve diğer romlara birden fazla özelliğinin olduğunu belirtti fakat detayları bilmiyorum. EU rom ve diğer romlar arasındaki farklardan bahsederseniz sevinirim.

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
19
Youtub a bakarsan karşılaştırmalı videolar var.
Örnek bu gibi

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

umutphlvnoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
RedmiNote13-5G
Meslek
Siber güvenlik
Konular
28
Eu rom çin romunun üstüne kurulup özellikleri açılmış google uygulamaları yüklenmiş vegereksiz uygulamalar kaldırılmış bi rom dediği gibi çok özelliği var ama stabilite konusunda sıkıntı çıkarır özellikle çin tabanlı olduğu için bildirimler konusunda sorun yaşarsınız canınız sıkılır güncellemeri geldiklerinde tam otomatik yapmaz twrpye yöndendirir ordan yaparsınız bence global sürümler daha stabil taiwan romda mi mesajlar ve mi arama uygulaması gelir niyetiniz bunları kullanmak değilse bana göre en stabil sorun çıkarmayan stabil rom eea romdur cihazınız çin cihaz ise eea da şebeke sorunu çıkarır taywanda da sorun çıkarır şebeke sorun olacaksa hindistan eu yada çin romunda sorun çıkarmaz en stabili hindistan olur ama ondada nfc gider ben genel olarak eea rom kurup hindistan modem dosyası flashlar öyle kullanırım her güncellemede ama bunun için bootloader kilidi açık olmalı.

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
19
Eu rom çin romunun üstüne kurulup özellikleri açılmış google uygulamaları yüklenmiş vegereksiz uygulamalar kaldırılmış bi rom dediği gibi çok özelliği var ama stabilite konusunda sıkıntı çıkarır özellikle çin tabanlı olduğu için bildirimler konusunda sorun yaşarsınız canınız sıkılır güncellemeri geldiklerinde tam otomatik yapmaz twrpye yöndendirir ordan yaparsınız bence global sürümler daha stabil taiwan romda mi mesajlar ve mi arama uygulaması gelir niyetiniz bunları kullanmak değilse bana göre en stabil sorun çıkarmayan stabil rom eea romdur cihazınız çin cihaz ise eea da şebeke sorunu çıkarır taywanda da sorun çıkarır şebeke sorun olacaksa hindistan eu yada çin romunda sorun çıkarmaz en stabili hindistan olur ama ondada nfc gider ben genel olarak eea rom kurup hindistan modem dosyası flashlar öyle kullanırım her güncellemede ama bunun için bootloader kilidi açık olmalı.

Hindistan rom denedim ben NFC çalışyor. Stabilite dersen Rus rom daha iyi bence. EU rom eskisi gibi değil ısınma ve yapay zeka özelliklerinde çalışmama oluyor bazen. Bence Rus en mantıklısı.

Mi11Ultra9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Xiaomi Mi 11 Ul
Konular
0
"cihazınız çin cihaz ise eea da şebeke sorunu çıkarır" bu dediğiniz tüm cihazlar için geçerli mi hocam? bende eea rom kullanıyorum. eğer dediğiniz gibiyse, çin modemi flaşlamak daha mı iyi olur. bazen wifi ağına geç bağlanma sorunu yaşıyorum acaba bu yüzden mi. cihazım çin 11 ultra.

umutphlvnoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
RedmiNote13-5G
Meslek
Siber güvenlik
Konular
28
"cihazınız çin cihaz ise eea da şebeke sorunu çıkarır" bu dediğiniz tüm cihazlar için geçerli mi hocam? bende eea rom kullanıyorum. eğer dediğiniz gibiyse, çin modemi flaşlamak daha mı iyi olur. bazen wifi ağına geç bağlanma sorunu yaşıyorum acaba bu yüzden mi. cihazım çin 11 ultra.
çin menşeili cihazlar için geçerli bu cihazlara çin yada hindistan modem veya rom atmadan çalışmazlar global ise cihazınız gereksiz olur eea kurdunuz şebeke problemi oluştu global modem yüklersiniz düzelir yüksek ihtimal sadece çin menşeili cihazlarda çin yada hindistan kullanın.

Üst Alt