- Adım
- Aykut
- Cihazım
- Mi 13T Pro
- Konular
- 0
Yok kral güncelleme gelmesini bekliyoruz başka yolu yok gibiNe yaptınız? Çözebildiniz mi?
Yok kral güncelleme gelmesini bekliyoruz başka yolu yok gibiNe yaptınız? Çözebildiniz mi?
Bugün yeni bir güncelleme geldi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba evet güncellemeyi yaptım klavye bu şekilde bendeGüncellemeyi yaptınız mı? 2-3 mesaj yukarıda bahsedilen, klavye altındaki aşağı ok işaretini ortadan kaldırmışlar mı?
erdils var telegramda çok ucuza verio bakabilirisn bir sürü referanssı var bizzat ben kayit yaptirdim kendisinden server kayitliarkadaşlar 14t pro yu server kayıtlı almak istiyorum piyasada isim yapmış güvenilir olan nere var? bazı kişiler aldıkları cihazların adaptörlerinin sahte çıktığını yada cihazlara fake rom atıldığını filan söylemişler o tarz saçma sapan sahtelikler yapmayan tüm aksesuarları,cihazı orjinal şekilde sadece server kayıtlı yapıp teslim eden doğru dürüst bi yer lazım özelden iletebilirmisiniz
Bende yaptım güncellemeyi ama sol aşağıki ok işareti bende duruyor malesef ki hala kalkmamışMerhaba evet güncellemeyi yaptım klavye bu şekilde bende
Bende böyle bir durum yok enteresanBende yaptım güncellemeyi ama sol aşağıki ok işareti bende duruyor malesef ki hala kalkmamış
Çünkü siz telefonu hareketlerle değilde simgelerle kontrol ediyorsun. Bende yön tuşlarına geçince klavyedeki ok gidiyor.Bende böyle bir durum yok enteresan