İpucu 144 hz sabit ekran tazeleme acma

tdark3451

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem
Cihazım
Lenovo K6
Konular
0
Mi14 de mi optimizadyin seçeneği yok sizin yazdıgın seçenekte yok 13t de
Sevgili beyfendi xioami 13t kullanıcısı olarak bizzat kendim denedim yaptım hala 13t'de yok diyorsunuz hatta arkadaşa da söyledim kendisi de denedi yaptı sizde böyle bir seçenek çıkmıyorsa sorun genel değildir teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaptım ama pek bir fark göremedim
Ben 144 hz monitör de kulanan biri olarak söyleyebilirim ki farkı hemen anladım 120hz ile farkını hissettiriyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-01-22-03-22-00-626_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-01-22-03-22-00-626_com.android.settings.jpg
    295,5 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
44
Sevgili beyfendi xioami 13t kullanıcısı olarak bizzat kendim denedim yaptım hala 13t'de yok diyorsunuz hatta arkadaşa da söyledim kendisi de denedi yaptı sizde böyle bir seçenek çıkmıyorsa sorun genel değildir teşekkürler.

Ben 144 hz monitör de kulanan biri olarak söyleyebilirim ki farkı hemen anladım 120hz ile farkını hissettiriyor.
Uzun zamandır miui optimizasyonu seçeneği görmüyorum şahsıma munassır yapıyorlar demekki

Öncelikle, geliştirici ayarlarını açtıysanız ilk adımı yapmışsınız. Ek ayarlardan Dil ve Girişe girin. Otomatik doldurma hizmetini Google yapın. Ardından geliştirici seçeneklerinde en alta inip bir kaç kez "Varsayılan Değerlere Sıfırla" tuşuna basın. MIUI optimizasyon ayarı alt tarafta belirecektir.
MIUI 11 sonrası geliştirici ayarlarına girmek yetmiyor.

İYİ GÜNLER 😀

Üst Alt