Yardım 14 Ultra WhatsApp Mesaj Sorunu

UysaaL

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
24
Ara ara yapıyor. Genelde düşüyor mesajlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaz ve room sürümü nedir sizin?
Benim cihaz global model zaten hocam şimdiye kadar birşey yoktu birkaç gündür böyle oldu.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-10-01-20-58-07-835_com.android.settings-edit.jpg
    Screenshot_2024-10-01-20-58-07-835_com.android.settings-edit.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 7

isa_cheff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
3
Benim cihaz global model zaten hocam şimdiye kadar birşey yoktu birkaç gündür böyle oldu.
Hyperos a özel Bi durum olabilir diye düşünüyorum. Bakalım düzelme olacakmı.

AdemBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
note 9s 128 gb
Meslek
Muhasebe Yönetici
Konular
42
klasik xiaomi hatasıdır kesin hocam .
bende port rom var sorun cihazımda curtana.
ama minin bu bildirimler konusunda nasıl bir çözüm getirecek inşallah 2.0 bir çare bulurlar.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Bir yılı aşkın süredir cihazı aldığım ilk günden itibaren Global rom kullanıyorum. Ve şu an HyperOs 1.0.8.0 sürümü yüklü. Ne daha önce MIUI 14 te ne de dokuz aydır kullandığım HyperOs' ta, WhatsApp' ta dahil olmak üzere herhangi bir problem yaşamadım. Bütün bildirimler tıkır tıkır geliyor; hem ekran açık iken hem de kilit ekranına...
Velhasıl kelam bildirim gelmesinin Xiaomi ve HyperOs ile alakalı olduğunu zannetmiyorum. Eğer bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar varsa mutlaka bildirim ayarlarında eksik bir şey bıraktıkları düşüncesindeyim.

balbes1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eren
Cihazım
11t pro
Konular
1
Merhaba mi 11t pro ya 2 hafta önce hyperos güncellemesi yaptım. O günde beri whatsapp sorunu yaşıyorum. Her türlü ayarı yaptım sonuç nafile. Yazılımsal bir sorun bu. Çünkü eşimde de aynı telefon var o güncelleme yapmadı ve onun telefon sorunsuz.
Bu da benim konumun linki; Yardım - HyperOS 1.0.5.0.UKDEUXM Whatsapp Sorunu

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Bootloader kilidi açık mı hocam?
Bir yılı aşkın süredir cihazı aldığım ilk günden itibaren Global rom kullanıyorum. Ve şu an HyperOs 1.0.8.0 sürümü yüklü. Ne daha önce MIUI 14 te ne de dokuz aydır kullandığım HyperOs' ta, WhatsApp' ta dahil olmak üzere herhangi bir problem yaşamadım. Bütün bildirimler tıkır tıkır geliyor; hem ekran açık iken hem de kilit ekranına...
Velhasıl kelam bildirim gelmesinin Xiaomi ve HyperOs ile alakalı olduğunu zannetmiyorum. Eğer bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar varsa mutlaka bildirim ayarlarında eksik bir şey bıraktıkları düşüncesindeyim.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
291
Merhaba mi 11t pro ya 2 hafta önce hyperos güncellemesi yaptım. O günde beri whatsapp sorunu yaşıyorum. Her türlü ayarı yaptım sonuç nafile. Yazılımsal bir sorun bu. Çünkü eşimde de aynı telefon var o güncelleme yapmadı ve onun telefon sorunsuz.
Bu da benim konumun linki; Yardım - HyperOS 1.0.5.0.UKDEUXM Whatsapp Sorunu
Merhaba hocam, sizinle aynı cihaza sahipim, bir kaç ay öncesine kadar BL kilidim kapalı ve global rom kullanıyordum, BL kilidimi açtım ve EU romu yükledim, hali hazırda sizin kullandığınız en son EU romu kullanmaktayım ve en ufak bir bildirim sorunum yok, bundan önceki Max2 ve Max3 de, her türlü EU, Miui bazlı CR ve muhtelif AOSP romlarda dahil herhangi bir bildirim sorunu yaşamadım, tek yaşadığım Tapatalk bildirim sorunları oluyordu, o zaman da zaten anında rom değişiyordum.. Size naçizane önerim temiz bir kurulum yapmanız, İnşallah faydası olur, teşekkürler

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Üst Alt