Sohbet 14 ultra vs 13 ultra hangisi alınır

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi K40
Meslek
Teknisyen
Konular
11
10K ya yakın bir fark var bence değmez, 13 Ultra' da fazlasıyla ihtiyacı karşılayan bir cihaz, yaklaşık 1 yıla yakındır kullanıyorum, şu ana kadar tek tık demedi. Premium hissini de fazlasıyla veriyor, cihazı kılıfsız eline alan herkes aynı hissi yaşar. XiaomiEu HyperOs rom kurulu, 2 güne yakında batarya süresi veriyor. Bir de alırken kesinlikle boot kilidi açık olan bir cihaz tercih edin, aman diyeyim.
Bende de eu hyperos yüklü 13 ultra var ama batarya da o kadar iyi değil. Özel yaptığınız bi ayar vs. var mı ?

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
57
10K ya yakın bir fark var bence değmez, 13 Ultra' da fazlasıyla ihtiyacı karşılayan bir cihaz, yaklaşık 1 yıla yakındır kullanıyorum, şu ana kadar tek tık demedi. Premium hissini de fazlasıyla veriyor, cihazı kılıfsız eline alan herkes aynı hissi yaşar. XiaomiEu HyperOs rom kurulu, 2 güne yakında batarya süresi veriyor. Bir de alırken kesinlikle boot kilidi açık olan bir cihaz tercih edin, aman diyeyim.
bilgilendirmeniz için teşekkürler, daha sonradan bootloader kilidi açılmıyor mu peki

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
Bende de eu hyperos yüklü 13 ultra var ama batarya da o kadar iyi değil. Özel yaptığınız bi ayar vs. var mı ?
App Manager ile kullanmadığım sistem uygulamalarının arka plan etkinliklerini kısıtladım, başlangıçta çalıştır ayarlarını kapattım ve birçok uygulamanın gereksiz veri kullanımını devre dışı bıraktım.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi K40
Meslek
Teknisyen
Konular
11
App Manager ile kullanmadığım sistem uygulamalarının arka plan etkinliklerini kısıtladım, başlangıçta çalıştır ayarlarını kapattım ve birçok uygulamanın gereksiz veri kullanımını devre dışı bıraktım.
App manager dediğiniz bir uygulama mı yoksa telefonun uygulama yöneticisi mi ? Birde başlangıçta çalıştır ayarlarını bulamadım tam olarak nerede ?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
App manager dediğiniz bir uygulama mı yoksa telefonun uygulama yöneticisi mi ? Birde başlangıçta çalıştır ayarlarını bulamadım tam olarak nerede ?
App Manager uygulamanın ismi. Yüklediğinizde, durdurmak yada modifiye etmek istediğiniz uygulamanın üzerine tıklayın, üst sekmeden sola kaydırın ve uygulama işlemleri kısmından kullanmasını istemediğiniz özellikleri devre dışı bırakın. Bazı sistem uygulamalarında Pil iyileştirmesi yok yazar, onun için de üstteki 3 noktaya ve Pil iyileştirmesine tıklayın, iyileştir dedikten sonra ayarı otomatik kaydeder. Oldukça komplike bir uygulamadır, dikkatli kullanın.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi K40
Meslek
Teknisyen
Konular
11
App Manager uygulamanın ismi. Yüklediğinizde, durdurmak yada modifiye etmek istediğiniz uygulamanın üzerine tıklayın, üst sekmeden sola kaydırın ve uygulama işlemleri kısmından kullanmasını istemediğiniz özellikleri devre dışı bırakın. Bazı sistem uygulamalarında Pil iyileştirmesi yok yazar, onun için de üstteki 3 noktaya ve Pil iyileştirmesine tıklayın, iyileştir dedikten sonra ayarı otomatik kaydeder. Oldukça komplike bir uygulamadır, dikkatli kullanın.
Çok soru sordum ama playde aynı isimde baya bi uygulama var. Uygulamanın linkini atabilir misiniz size zahmet ?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
Çok soru sordum ama playde aynı isimde baya bi uygulama var. Uygulamanın linkini atabilir misiniz size zahmet ?
Estağfurullah, bu uygulama Store da yok. Mod' lu uygulama olduğu için direk link veremiyorum. Google üzerinden App manager yazarsanız GitHub üzerinden ulaşabilirsiniz. Görseli aşağıdaki gibidir.

Düzeltme: Modlu değilmiş kusura bakmayın, uygulama geliştirici uygulaması olduğu için link paylaşabilirim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
Üstteki mesajlarımı konu içinde destek vermek için yazmıştım, yazışmaların bütünlüğü bozulmasın diye bundan sonraki mesajlar açılan konuyla ilgili olsun lütfen. İyi forumlar.

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
6
bende 13 ultra ile 14 ultra arasında kaldım , 13 ultra kayıtsız 19 (12/256) bine, 14 ultra (16/512) kayıtlı 29 bine buldum. ram ve hafıza farkına bakacak olursak tam olarak 10 bin değilde 7 bin tl civarı fark var. değer mi bilemedim. 13 ultra kullanıcısı olarak siz ne dersiniz
Bence değer çünkü kayıtsız 13 ultra sana 20-21 bine denk gelecek direnç ve imei işlemi için. Buda demektir ki 8 tl fark olacak adama 28.000 e düşürmeye çalış düşmesede 29.000 sağlam bir 14 ultraya değer bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende 13 ultra hem kayıtlı hem BL kilidi açık diye değerli ama bu dediklerinde bl kilidi açık değil olmayacakta artık o yüzden 8 bin fark verilirmi kısmına gelirsek verilir aslında.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi K40
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Üstteki mesajlarımı konu içinde destek vermek için yazmıştım, yazışmaların bütünlüğü bozulmasın diye bundan sonraki mesajlar açılan konuyla ilgili olsun lütfen. İyi forumlar.
Haklısınız ama pil sorunum var şu an için. Uygulamayı kurdum. Burayı meşgul etmemek adına bana kısaca hangi menüden ne yapacağımı bi anlatabilirseniz çok sevinirim. Mesaj bölümünden olur ya da ayrı bir konu açarsanız. Telegramdan da olur

Üst Alt