hocam teşekkürler
1-bu eu rom official stable ve arama kaydetme var değil mi?
2- yükleme twrp den mi twrp için nerden yükleyebilirim sonrasında root varsa root da yapacağım magisk link varsa onu da paylaşırmısın?
Fastboot olanı indirip mi flash uygulaması ile kurmanız lazım... teli fastboot moda alıp bilgisayara bağlayın refresh tuşu ile cihazı gösterin....indirdiğiniz tgz uzantılı romu rardan çıkarın...select kısmından çıkardığınız romun dosyasını gösterip aşağıdan clean all kısmını seçerek flash tuşuna basın bitene kadar bekleyintayvan rom fifficial yükleyim diyorum deneyen var mı ? sorun vs?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rom fastboot mu recovery mi kurmam lazım fast boot da app var mı varsa nerden indiririrm
bu sürümde indirdiğim fastboot algılamadıMiFlash20220507 bu mu enson?
şimdi algıladı ama hata verdi fastboot tw rom 7 gb dıbu sürümde indirdiğim fastboot algılamadı
Cihazın kilidini nasıl açtınız acba global miXiaomi 14 ultra cihaz için Twrp çıktı mı ?
Magisk yükleyip root yapabilen var mı ?
Eu rom yükledim boot dosyasını magisk ile yamalayıp fastbood modda tekrar flashladım fakat magisk'i açınca halen daha rootlanmamış görünüyor. Magisk yüklü görünmüyor.
Fastboot olanı indirip mi flash uygulaması ile kurmanız lazım... teli fastboot moda alıp bilgisayara bağlayın refresh tuşu ile cihazı gösterin....indirdiğiniz tgz uzantılı romu rardan çıkarın...select kısmından çıkardığınız romun dosyasını gösterip aşağıdan clean all kısmını seçerek flash tuşuna basın bitene kadar bekleyin
Eu forumda denk geldi. Bu twrp 14 Ultra ile uyumlu demişler. Yüklemişler sıkıntısız çalışıyormuş. Hocam deneme imkanın olursa olumlu olumsuz sonuçlarını yazar mısın ?Merhaba hayırlı olsun twrp şu an için yok kayıt seçeneği Tayvan,Eu ve elite romda mevcut linkler forumda en üstte sabit...
hocam benim bunu deneyebilmem için hybrid degil recovery roma ihtiyacım var. elite romda boyle bi secenek su an için yok kaldı ki su an cok stabil bir durumda 1.0.9.0 sürümü gelirse elite denerimEu f
Eu forumda denk geldi. Bu twrp 14 Ultra ile uyumlu demişler. Yüklemişler sıkıntısız çalışıyormuş. Hocam deneme imkanın olursa olumlu olumsuz sonuçlarını yazar mısın ?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
link varmı bi bende inceleyim denerim olmassaEu f
Eu forumda denk geldi. Bu twrp 14 Ultra ile uyumlu demişler. Yüklemişler sıkıntısız çalışıyormuş. Hocam deneme imkanın olursa olumlu olumsuz sonuçlarını yazar mısın ?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir