HyperOS 14 Ultra TWRP / Magisk

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
6
Xiaomi 14 ultra cihaz için Twrp çıktı mı ?
Magisk yükleyip root yapabilen var mı ?

Eu rom yükledim boot dosyasını magisk ile yamalayıp fastbood modda tekrar flashladım fakat magisk'i açınca halen daha rootlanmamış görünüyor. Magisk yüklü görünmüyor.

Hattushil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Bilg. Müh.
Konular
23
14 Ultra'da denemedim ama Magisk 25 sürümününden itibaren 14 Pro'ya yüklemeyi denemiştim.
herhangi bir uyarı vs vermemesine rağmen magisk uygulamasında yüklenmiş olarak görünmüyordu.

çözen olursa,
yolunu paylaşırsa sevinirim.

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
14 Ultra'da denemedim ama Magisk 25 sürümününden itibaren 14 Pro'ya yüklemeyi denemiştim.
herhangi bir uyarı vs vermemesine rağmen magisk uygulamasında yüklenmiş olarak görünmüyordu.

çözen olursa,
yolunu paylaşırsa sevinirim.
Aynı sıkıntı bende de fastboot modunda magisk uygulamasından yamalafığım boot dasyasını sorunsuz flashlıyor ama magisk i açınca yüklenmedi görünüyor. Yani root olmuyor. Mecburen Twrp çıkmasını bekleyeceğiz sanırım.

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
6
14 Ultra için TWRP img dosyası çıktı mı ? Nereden bulabiliriz ?

canerbulut

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
K20 pro
Meslek
memur
Konular
6
arkadaşlar herkese iyi akşamlar magiski sorunsuzca kurdum ve root yaptım adımları anlatıyorum....ilk olarak indirdiğiniz romun içindeki init_boot.img dosyasını alıp magisk delta ile----ben oyle yaptım---yamalıyorsunuz.......2. adımda teli fastboota aldıktan yamaladığınız dosyanın ismini--- magisk_patched_boot.img---olarak degistırdıkten sonra adb klasorunun ıcıne atıyorsunuz.....3. adımda teli fastboot moda alıp şu komutu giriyorsunuz---fastboot flash init_boot magisk_patched_boot.img--- sonrasında fastboot reboot diyerek teli yeniden başlatın hepsi bu kadar

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
6
arkadaşlar herkese iyi akşamlar magiski sorunsuzca kurdum ve root yaptım adımları anlatıyorum....ilk olarak indirdiğiniz romun içindeki init_boot.img dosyasını alıp magisk delta ile----ben oyle yaptım---yamalıyorsunuz.......2. adımda teli fastboota aldıktan yamaladığınız dosyanın ismini--- magisk_patched_boot.img---olarak degistırdıkten sonra adb klasorunun ıcıne atıyorsunuz.....3. adımda teli fastboot moda alıp şu komutu giriyorsunuz---fastboot flash init_boot magisk_patched_boot.img--- sonrasında fastboot reboot diyerek teli yeniden başlatın hepsi bu kadar
Bu adımları 14 Ultra da mı yaptınız ? Birde yamaladığımız dasyanın ismini sadece boot.img yapmakla init_boot magisk_patched_boot.img yapmanın ne farkı var ?

canerbulut

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
K20 pro
Meslek
memur
Konular
6
Evet 14 ultrada yaptım... isim uzun oldugu için kisalttim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu adımları 14 Ultra da mı yaptınız ? Birde yamaladığımız dasyanın ismini sadece boot.img yapmakla init_boot magisk_patched_boot.img yapmanın ne farkı var ?
Boot img diyerek yaptığım ilk adımda telefon fastboot moda düştü ismi bu şekilde yapınca düzeldi

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
6
Fastboot modda kaldı benimde boot.img yapmıştım senin dediğin gibi deneyeceğim

Evet 14 ultrada yaptım... isim uzun oldugu için kisalttim

Boot img diyerek yaptığım ilk adımda telefon fastboot moda düştü ismi bu şekilde yapınca düzeldi
1 - init_boot.img dosyasını yamalıyoruz.
2 - yamaladığımız dosyanın ismini magisk_patched_boot.img olarak değiştiriyoruz.
3 - fastboot moda aldıktan sonra telefonu fastboot flash init_boot magisk_patched_boot.img bu komutu giriyoruz.

bu şekilde olacak değil mi ?

Aklıma takılan şurası dosya ismini magisk_patched_boot.img yaptık tamam komut girerken başına init_boot ekliyoruz değil mi ?

Son düzenleme:

canerbulut

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
K20 pro
Meslek
memur
Konular
6
Aynen öyle hocam yazdığım gibi girilecek yabancı forum da bu şekilde yapılmış

Fastboot modda kaldı benimde boot.img yapmıştım senin dediğin gibi deneyeceğim

1 - init_boot.img dosyasını yamalıyoruz.
2 - yamaladığımız dosyanın ismini magisk_patched_boot.img olarak değiştiriyoruz.
3 - fastboot moda aldıktan sonra telefonu fastboot flash init_boot magisk_patched_boot.img bu komutu giriyoruz.

bu şekilde olacak değil mi ?

Aklıma takılan şurası dosya ismini magisk_patched_boot.img yaptık tamam komut girerken başına init_boot ekliyoruz değil mi ?
Zaten init boot komutu ile yapıyor Android 13 üstü init boot img yazan dosya üzerinden yapılıyor özelden yardımcı olabilirim

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
arkadaşlar merhaba bugün bende global 512 ile aranıza katıldım bana twrp ve telefon araması yaparken kayıt seçeneği olan hangi versiyona geçmem gerekir link atabilecek var mı?

Üst Alt