Yardım 14 ULTRA en iyi ROM hangisi ?

gokhan4233

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
14 ultra
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
hyperos 2.0.6.0
Telefon Modeli
14 ultra
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Şuan 2.0.6.0 yüklü. şarjı çabuk gidiyor gibi. En iyi rom sizce hangisi ?

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
3

Oyla:

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
14
EU çin tabanlı. Türkçe dil var fakat halen daha bazı yerler ingilizce. Bir sorun olduğunda muhatttap bulamıyorsun geliştiriciye soru sormak yasakmış. En son böyle dediler 🙂 Geliştiricinin keyfine bağlı herşey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uzun yıllar EU kullandım 14 Ultra da 15 Ultra ya geçtim Rus rom kuşlanıyorum memnunum. 14 Ultra da da Rus rum tavsiye edenler var. Youtube da Rus rom yüklü tanıtım videosu var incele istersen

Oyla:

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
3
EU çin tabanlı. Türkçe dil var fakat halen daha bazı yerler ingilizce. Bir sorun olduğunda muhatttap bulamıyorsun geliştiriciye soru sormak yasakmış. En son böyle dediler 🙂 Geliştiricinin keyfine bağlı herşey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uzun yıllar EU kullandım 14 Ultra da 15 Ultra ya geçtim Rus rom kuşlanıyorum memnunum. 14 Ultra da da Rus rum tavsiye edenler var. Youtube da Rus rom yüklü tanıtım videosu var incele istersen

En iyi rom diye bir şey yok çünkü herkesin kullanım alışkanlıkları aynı değil yani kimisi oyun oynar romun batarya süresi erken biter ,kimisi sadece sosyal medya takılır süre fazla gider vs....

Eu romu 1 kişi çıkartmıyor bir gurup olarak iş yapıyorlar. Şu an Mi 14 cihazımda kullanıyorum ve günlük kullanımı etkileyecek hiç bir yeri ingilizce değil...

Ben her daim custom rom kullanırım çünkü stock romun gereksiz uygulamaları yok+ olarak 3.parti tema, yazı tipi vs yükleme imkanınız oluyor....

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
14
15 Ultra kullanıyorum. Galeri sorunu hala devam ediyor. Güncelleme yapacaklar diye 1 ay beklicek kullanan. Bende sürekli EU kullandım ama bu kez bitti benim için.

Oyla:
Üst Alt