Çözüldü 14 T Pil Koruması

night_33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi 6
Konular
2
Arkadaşlar merhaba. 14T cihazımda ilk başlarda pil koruması açıkken şarj %80 olduğunda şarj etmeyi durduruyordu ama neden oldu ben biryere mi tıkladım bilmiyorum şuan %80 olduğunda şarjı kesmeyip şarja devam ediyor nedendir bilen varmı ben 80 de dursun istiyorum.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Cihazı sürekli %80 e kadar şarj ederek kullanmak da sorun yaratır.
Arada tamamen boşaltıp %100 şarj etmek gerekir.

%80 ayarlı olsa da cihaz ara ara %100 e kadar otomatik olarak şarj alır.
Yaşanan durum budur büyük ihtimalle.

night_33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi 6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet ayda bir %10 - %100 şarj eder onun dışında hep 80-100 kullanırım yıllardır her telefonumu. Dediğiniz gibidir belki de bir sonra ki şarjımı ellemeyip o şekilde deneyeceğim bakalım fark olacak mı. Teşekkür ederim cevabınıza.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geri bildirim yapayım arkadaşlar. Evet demekki belli bir süre de şarjı kendisi otomatik yüz yapıp diğer sarjlarda tekrar 80 ile devam ediyor. Eskiden benim manuel yaptığımı otomatik yapıyor sanırım. Bu süreç kaç şarjda bir bilmiyorum ama.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Evet ayda bir %10 - %100 şarj eder onun dışında hep 80-100 kullanırım yıllardır her telefonumu. Dediğiniz gibidir belki de bir sonra ki şarjımı ellemeyip o şekilde deneyeceğim bakalım fark olacak mı. Teşekkür ederim cevabınıza.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geri bildirim yapayım arkadaşlar. Evet demekki belli bir süre de şarjı kendisi otomatik yüz yapıp diğer sarjlarda tekrar 80 ile devam ediyor. Eskiden benim manuel yaptığımı otomatik yapıyor sanırım. Bu süreç kaç şarjda bir bilmiyorum ama.
Otomatik %100 şarj ederken bildirim çıkıyor aslında ekranda pil sağlığı için %100 şarj edeceğim diyor. Xiaomi bu tür yönetim konularında ustalaşıyor iyice siz ona güvenin o halleder. happy~~

Üst Alt