Sohbet 14 Şubat Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun....

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam bunun tanima süreci fln dahilmi:D

Hocam bir kaç saat de tanışıp, kaynaşıp, gezen ve sonunda da ayrılan insanlar gördüm. giggle~~ Azmin sınırı yok. Başarabilirsiniz, vazgeçmeyin.. Tutun kolundan sevdiğinizi söyleyin.Tabi Türkiye'deyiz bu işin iki sonu olabilir. Birincisinde sevgililer gününüzü sevgilinizle geçirirsiniz, ikincisinde ise savcıyla haha-- Savcının bayan olanına denk gelirseniz ne mutlu size.

Not : Siz yinede denemeyiniz headbang~~

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Hocam bir kaç saat de tanışıp, kaynaşıp, gezen ve sonunda da ayrılan insanlar gördüm. giggle~~ Azmin sınırı yok. Başarabilirsiniz, vazgeçmeyin.. Tutun kolundan sevdiğiniz söyleyin.Tabi Türkiye'deyiz bu işin iki sonu çekilir. Birincisinde sevgililer gününüzü sevgilinizle geçirirsiniz, ikincisinde ise savcıyla haha-- Savcının bayan olanına denk gelirseniz ne mutlu size.
Geçmiş olsun derim hocam ne diyim ki başka Bu işin sonu saymakla bitmez hocam seviyorum diyip kandiranlar aldatanlar 5 kisiyle cikanlar hepsinin sevgililer gününü ayri ayri kutlayanlar :D Tabi bunlar içinde nefes alsin yeter diyenlerde var bide onları hiç saymiyorim zaten bu devirde sevgiliye dikkat etmek lazim hocam özellikle kizlara akillarinda tilkiler dolaşiyo ne yapcaklari belli olmazgiggle~~

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
O zaman huyu huyuma boyu boyuma taliplerimi bekliyorum hocam haha--haha--

Hocam, huyu tamamda boyuna takılmayın. Yoksa yaşlanır gideriz. giggle~~ İnsanlar bir boş metrobüs beklerken birde taliplisini beklerken yaşlanıyor memlekette.

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Hocam, huyu tamamda boyuna takılmayın. Yoksa yaşlanır gideriz. giggle~~ İnsanlar bir boş metrobüs beklerken birde taliplisini beklerken yaşlanıyor memlekette.
Boyum 1.93 hocam, Türkiye bayan boy ortalaması 1.76 yanımda kısacık kalıyor :D O yüzden boy önemli :)

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Boyum 1.93 hocam, Türkiye bayan boy ortalaması 1.76 yanımda kısacık kalıyor :D O yüzden boy önemli :)

Maşallah hocam. Şakalaşıyoruz tabi ama işin özü Toplum olarak kadere inanıyoruz. Bu inanç hiç bir zaman bizleri yarı yolda bırakmadı bırakmaz. Yeri gelir boya bile önem vermeksizin biriyle evlenip çocuklanmış bile olabilirsiniz , diyerekten konuyu Cuma günü mesajlarına bağlayayım giggle~~

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Bence boya güzelliğe takılmaya gerek yok hocam kalbi güzel olsun yeter ayrica kısa boylu kizlar ayri bi tatlı oluyar giggle~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maşallah hocam. Şakalaşıyoruz tabi ama işin özü Toplum olarak kadere inanıyoruz. Bu inanç hiç bir zaman bizleri yarı yolda bırakmadı bırakmaz. Yeri gelir boya bile önem vermeksizin biriyle evlenip çocuklanmış bile olabilirsiniz , diyerekten konuyu Cuma günü mesajlarına bağlayayım giggle~~
Hayırlı cumalar hocam

Üst Alt