Soru 14.0.9.0

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Güncellemeler bi yerden eksltir başka yerden arttırır. Her güncellemede herşeyi daha iyi yapalım mantığıyla gitmezler. Eğer böyle olsaydı kimse başka telefon alma düşüncesine girmezdi. elindekinden yüzde yüz memnun olurdu. Yeni çıkan cihazları aldırma politikalasında en büyük kozları güncellemelerdir.

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
2
Saygılar hocam. Kesinlikle telefonun potansiyeli belli ancak bir miui 12-13 sürümlerinin uygulama geçişlerindeki takılmalar ile 14 sürümündeki akıcılık bir değil burada ciddi iyileştirmeler var ancak öbür yandan 12'deki pil performansı da 14'de yok. Öbür taraftan baktığımızda aosp'deki akıcılık hiçbirinde yok ancak orda da problem arayüzün bana göre iticiliği. Asla 50 saat gibi bir beklentimiz yok zaten pilden elimdeki telefonu en iyi haliyle kullanma beklentim var sadece.
Hocam o zaman MIUI eris falan bir de onlara bakın derim. Ben güvenemiyorum. Kendime göre debloat yapıp orjinal kalmayı tercih ediyorum..kaldı ki çok alternatif yok sweetin kullanıyorum hocam.

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
Hocam o zaman MIUI eris falan bir de onlara bakın derim. Ben güvenemiyorum. Kendime göre debloat yapıp orjinal kalmayı tercih ediyorum..kaldı ki çok alternatif yok sweetin kullanıyorum hocam.
Aynı şekilde benim de cihaz sweetin 64mp. Custom romları ben de güvenip uzun süre kullanamıyorum o yüzden orijinal hindistan romlarını evirip çevirip deniyorum hocam :D

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
2
Aynı şekilde benim de cihaz sweetin 64mp. Custom romları ben de güvenip uzun süre kullanamıyorum o yüzden orijinal hindistan romlarını evirip çevirip deniyorum hocam :D
Maalesef öyle hocam ... ben iyi bir kernel bulsam global kullanıcam. varmı tavsiyen ? cogunda sorun var yukledigimde pinch sorunları oluyor yani whatsappta falan zoom yapamıyorum fotolara.

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
Maalesef öyle hocam ... ben iyi bir kernel bulsam global kullanıcam. varmı tavsiyen ? cogunda sorun var yukledigimde pinch sorunları oluyor yani whatsappta falan zoom yapamıyorum fotolara.
Buyur hocam aşağıya bıraktım benim deneyimlediğim en iyi kernel buydu MIUI'da. Pil baya iyiydi ve şarj hızlı. 14.0.7 globalde denedim 14.0.9 daha iyi diyorlar sıcaklık ve akıcılık bakımından. Oss kerneli olduğu için pinch sorunu olabilir ancak kullanan bir arkadaş daha var hiç şikayet etmedi. Şu an kullanmadığım için test edemiyorum bir bak istersen.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
14.0.8 sürümündeyim. Bazı yorumlar beni bu sürümü kurmaya teşvik ediyor ama o kadar yedek falan var etmeyin eylemeyin a dostlar 😂

Son düzenleme:

yusufm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
16
Son düzenleme:

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
2
Buyur hocam aşağıya bıraktım benim deneyimlediğim en iyi kernel buydu MIUI'da. Pil baya iyiydi ve şarj hızlı. 14.0.7 globalde denedim 14.0.9 daha iyi diyorlar sıcaklık ve akıcılık bakımından. Oss kerneli olduğu için pinch sorunu olabilir ancak kullanan bir arkadaş daha var hiç şikayet etmedi. Şu an kullanmadığım için test edemiyorum bir bak istersen.

Dostum sağol deniyorum birazdan.. Svg

Atacan28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atalay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
29

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Arkadaş diyorki, 14.0.8 deyim. 14.0.9 a geçtikten sonra formatnatmam gerekecek. O kadar yedekleme ile uğraştırmayın demek istiyor 😄
Bir kelimeyi unutmuşum bir de eksik yazmışım düzelttim az önce 😄
Bu arada siz kurdunuz mu bu sürümü hocam?

Üst Alt