- Adım
- opsmu dedin
- Cihazım
- Mi 13T Pro
- Konular
- 4
Kamera uygulaması çalışmıyor varmı bilgisi olan
K60 Ultra'nın kamerası 13T Pro'dan farklı. O yüzden çalışmaz. 13T Pro'nun global romunun baz alınarak yapıldığı EU lazım. EU ekibi 13T Pro'ya ayrı çıkartıyor mu bilmiyorum tabi.Kamera uygulaması çalışmıyor varmı bilgisi olan
Google arama uygulamasına hali hazırda kaydetme özelliği geldi. Sizin cihazda yoksa son sürüme güncellemeyi deneyebilirsiniz. Yine de rom değişmek, Xiaomi uygulamalarına erişmek istiyorsanız EU kurmanızı tavsiye etmem. Hem aylık ücretli olması hem de K60U'nun EU'sunu kurarsanız kameralar çalışmayacağı için uğraştırıcı olur. Tayvan romu kurun derim.Merhaba. Tr kayıtlı 13T pro kullanıyorum. global rom yüklü. telefon konuşmalarını kaydetmek istiyorum. Tayvan rom mu EU rom mu yüklemem lazım? Bir sıkıntı olur mu?
Google arama uygulamasına hali hazırda kaydetme özelliği geldi. Sizin cihazda yoksa son sürüme güncellemeyi deneyebilirsiniz. Yine de rom değişmek, Xiaomi uygulamalarına erişmek istiyorsanız EU kurmanızı tavsiye etmem. Hem aylık ücretli olması hem de K60U'nun EU'sunu kurarsanız kameralar çalışmayacağı için uğraştırıcı olur. Tayvan romu
Kayıt var ama yasal zorunluluk karşı tarafa kaydedildiği bilgisi veriyor. Tayvan rom da bu bu bilgi verilmeden kayıt yapıyor diye biliyorum. orada yasal zorunluluk yok. acaba yanlış mı biliyorum kullandınız mı?Google arama uygulamasına hali hazırda kaydetme özelliği geldi. Sizin cihazda yoksa son sürüme güncellemeyi deneyebilirsiniz. Yine de rom değişmek, Xiaomi uygulamalarına erişmek istiyorsanız EU kurmanızı tavsiye etmem. Hem aylık ücretli olması hem de K60U'nun EU'sunu kurarsanız kameralar çalışmayacağı için uğraştırıcı olur. Tayvan romu kurun derim.
Evet, Google uygulaması uyarı veriyor. Bizim ülkemiz için de durum böyle, mahkemeye sunulan ses kaydı için karşı taraftan onay alınması gerek. Bu yüzden kendi uygulaması yerine Google uygulamaları var Global ve Türkiye romlarında.Kayıt var ama yasal zorunluluk karşı tarafa kaydedildiği bilgisi veriyor. Tayvan rom da bu bu bilgi verilmeden kayıt yapıyor diye biliyorum. orada yasal zorunluluk yok. acaba yanlış mı biliyorum kullandınız mı?
Konusu açıldı denemek isteyen arkadaslar ucretsiz olarak yukleyip test edebilir.Nasıl Yüklenir :
Xiaomi 13T Pro (Corot) - Eu Kararlı Rom V14.0.12.0.TMLMIXM
Xiaomi 13T Pro için Stabil Eu sürümüdür. Android 13 tabanındadır. PC yöntemi ile kurulmaktadır.
UYARI : Telefonunuzun Bootloader Kilidinin açık olması gerekmektedir.
Xiaomi.Eu tarafından özel olarak paralı bir şekilde paylaşılan rom dosyasıdır.
Öncelikle PC'ye ihtiyacınız bulunmaktadır. Altta link'ini paylaşmış olduğum dosyayı bilgisayarınıza indiriyorsunuz. Zip dosyasına sağ tıklayıp 'Klasöre Çıkar' yapıyorsunuz. Ayıklanan dosyaların içerisinde bulunan 'windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat' dosyasını çalıştırıyorsunuz. Aynı zamanda Telefonunuzu Fastboot moduna alıp USB ile bilgisayara bağlıyorsunuz. Açılacak olan CMD ekranında (Y)es / (N)o seçeneği gelecektir. Klavye üzerinden Y harfine basıp Enter yapıyorsunuz hemen ardından Eu Rom telefonunuza yüklenmeye başlıyor. İşlemler başarılı bir şekilde tamamlandığında açılan CMD ekranı kapanacak ve telefonunuz yeniden başlatılıp Eu Rom yüklü bir şekilde açılacaktır.BilgilendirmeResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Takıldığınız bir yer olur ise konu altına yazarsanız eğer yardımcı olacağım.
* Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir. Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Çağlar hocam müsaitseniz 13t pro için yayınlanan eu rom denemesini yapmak isterim. Kolay gelsinArkadaşlar k60 ultra Patreon eu rom zaten mevcuttu 13tpro içinde eu rom yapmışlar isteyene üyeliğim üzerinden temin edebilirim özelden yazabilirsiniz