Rom 13tpro ve K60 ultra için Patreon(EU) ROM

opsmudedin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
opsmu dedin
Cihazım
Mi 13T Pro
Konular
4
Kamera uygulaması çalışmıyor varmı bilgisi olan

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Kamera uygulaması çalışmıyor varmı bilgisi olan
K60 Ultra'nın kamerası 13T Pro'dan farklı. O yüzden çalışmaz. 13T Pro'nun global romunun baz alınarak yapıldığı EU lazım. EU ekibi 13T Pro'ya ayrı çıkartıyor mu bilmiyorum tabi.

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
52
Abi yeteri kadar anlaşılmıyorsa ilk mesajım yapabileceğim bir şey yok..

basarbulut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Başar
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
0
Merhaba. Tr kayıtlı 13T pro kullanıyorum. global rom yüklü. telefon konuşmalarını kaydetmek istiyorum. Tayvan rom mu EU rom mu yüklemem lazım? Bir sıkıntı olur mu?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Merhaba. Tr kayıtlı 13T pro kullanıyorum. global rom yüklü. telefon konuşmalarını kaydetmek istiyorum. Tayvan rom mu EU rom mu yüklemem lazım? Bir sıkıntı olur mu?
Google arama uygulamasına hali hazırda kaydetme özelliği geldi. Sizin cihazda yoksa son sürüme güncellemeyi deneyebilirsiniz. Yine de rom değişmek, Xiaomi uygulamalarına erişmek istiyorsanız EU kurmanızı tavsiye etmem. Hem aylık ücretli olması hem de K60U'nun EU'sunu kurarsanız kameralar çalışmayacağı için uğraştırıcı olur. Tayvan romu kurun derim.

basarbulut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Başar
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
0
Google arama uygulamasına hali hazırda kaydetme özelliği geldi. Sizin cihazda yoksa son sürüme güncellemeyi deneyebilirsiniz. Yine de rom değişmek, Xiaomi uygulamalarına erişmek istiyorsanız EU kurmanızı tavsiye etmem. Hem aylık ücretli olması hem de K60U'nun EU'sunu kurarsanız kameralar çalışmayacağı için uğraştırıcı olur. Tayvan romu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Google arama uygulamasına hali hazırda kaydetme özelliği geldi. Sizin cihazda yoksa son sürüme güncellemeyi deneyebilirsiniz. Yine de rom değişmek, Xiaomi uygulamalarına erişmek istiyorsanız EU kurmanızı tavsiye etmem. Hem aylık ücretli olması hem de K60U'nun EU'sunu kurarsanız kameralar çalışmayacağı için uğraştırıcı olur. Tayvan romu kurun derim.
Kayıt var ama yasal zorunluluk karşı tarafa kaydedildiği bilgisi veriyor. Tayvan rom da bu bu bilgi verilmeden kayıt yapıyor diye biliyorum. orada yasal zorunluluk yok. acaba yanlış mı biliyorum kullandınız mı?

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
52
Yav arkadaş niye anlamıyorsunuz yav ilk mesajda 13tpro romu da mevcut dedim hala kendinize göre yorum yapıyorsunuz isteyen özelden ulaşsın bana o kadar

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Kayıt var ama yasal zorunluluk karşı tarafa kaydedildiği bilgisi veriyor. Tayvan rom da bu bu bilgi verilmeden kayıt yapıyor diye biliyorum. orada yasal zorunluluk yok. acaba yanlış mı biliyorum kullandınız mı?
Evet, Google uygulaması uyarı veriyor. Bizim ülkemiz için de durum böyle, mahkemeye sunulan ses kaydı için karşı taraftan onay alınması gerek. Bu yüzden kendi uygulaması yerine Google uygulamaları var Global ve Türkiye romlarında.

opsmudedin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
opsmu dedin
Cihazım
Mi 13T Pro
Konular
4
xiaomi-13t-pro-2-miuiturkiye-net-jpg.185953

Xiaomi 13T Pro (Corot) - Eu Kararlı Rom V14.0.12.0.TMLMIXM

Xiaomi 13T Pro için Stabil Eu sürümüdür. Android 13 tabanındadır. PC yöntemi ile kurulmaktadır.

UYARI : Telefonunuzun Bootloader Kilidinin açık olması gerekmektedir.

Xiaomi.Eu tarafından özel olarak paralı bir şekilde paylaşılan rom dosyasıdır.

Nasıl Yüklenir :

• Öncelikle PC'ye ihtiyacınız bulunmaktadır. Altta link'ini paylaşmış olduğum dosyayı bilgisayarınıza indiriyorsunuz. Zip dosyasına sağ tıklayıp 'Klasöre Çıkar' yapıyorsunuz. Ayıklanan dosyaların içerisinde bulunan 'windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat' dosyasını çalıştırıyorsunuz. Aynı zamanda Telefonunuzu Fastboot moduna alıp USB ile bilgisayara bağlıyorsunuz. Açılacak olan CMD ekranında (Y)es / (N)o seçeneği gelecektir. Klavye üzerinden Y harfine basıp Enter yapıyorsunuz hemen ardından Eu Rom telefonunuza yüklenmeye başlıyor. İşlemler başarılı bir şekilde tamamlandığında açılan CMD ekranı kapanacak ve telefonunuz yeniden başlatılıp Eu Rom yüklü bir şekilde açılacaktır.​
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Takıldığınız bir yer olur ise konu altına yazarsanız eğer yardımcı olacağım.
Bilgilendirme
* Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir. Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Konusu açıldı denemek isteyen arkadaslar ucretsiz olarak yukleyip test edebilir.

Lemagro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Devrim
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
0
Arkadaşlar k60 ultra Patreon eu rom zaten mevcuttu 13tpro içinde eu rom yapmışlar isteyene üyeliğim üzerinden temin edebilirim özelden yazabilirsiniz
Çağlar hocam müsaitseniz 13t pro için yayınlanan eu rom denemesini yapmak isterim. Kolay gelsin

Üst Alt