Sendeki init boot dosyasinin adında "a" yada "b" yazıyorsa "ab" yerine onu yaz , ve geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayi açmayı unutma , bilgim bu kadar olmuyorsa , daha bilgili bi arkadaş yardımcı olsunerror: cannot load 'init_boot_ab.img': No such file or directory bu şekilde hata veriyor
Magisk_delta ile bot_init nasıl yamalayacağız bunu azda oılsa anlatırmısınız
Bende bu yok nasıl açılıyorKardeşim bende senden birsey isteyeceğim öncelikle şunu sorayım burda sende google muResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ayarlar>ana ekranBende bu yok nasıl açılıyor
üstad 10 çeşit kablo 8 çeşit rom denedim ama benim araçta nafile... telefonu başka (MERCEDES/BMV...v.s) araçta denedim aa güzel çalışıyo.sanırım benim opel commbo ile bi uyumsuzluğu var.ama bu araçta 10T pro,samsung,ıfone..çok güzel sorunsuz çalışıyor.13T pro maalesef .onu için aracın ekranını güncelledim gene uyuşmadılar.13T pro illaki mercedes ,bmv istiyor hocam.root ile ''uyuşma'' olurmu acabaFarklı kablo denedin mi
naptın kardeşim.başarabildinmi.13T pro ya root yapabildiysen geçtiğin yolları bize de anlatabilirmisin.tşkl.Magisk_delta ile bot_init nasıl yamalayacağız bunu azda oılsa anlatırmısınız