Yardım 13T Pro "nv data is corrupted" hatası

bboysnc23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
wukong
Cihazım
nokia 5110
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.2.0 v13
Telefon Modeli
13t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba cihazım preloader ile imei atılıp güncelleme aldıktan sonra nv data is corrupted hatası vermeye başladı.2 cihaz oldugu için diğer cihazıma twrp yükleyip modem.img dosyasını kopyalamak istedim.Lanet olsun ki ona da yanlış twrp dosyasını yüklemişim durmadan yeniden başlatıyor ve fastboot bile açamıyorum. şimdi 2 13t pro cihazımdan da oldum gibi bişey. Birinde Fastboot açılıyor "nv data is corrupted hatası" alıyorum. modem.img kopyalamak istediğim cihaz da sürekli yeniden başlatıyor fastboot açamıyorum.Bu arada DFT pro lisansı satın aldım düzeltebilme ihtimali ile o da işe yaramadı. Bana bir yol gösterin sabahın 5 i oldu çözüm aramaya çalışıyorum.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
DFT PRO cracklimi satın aldınız? twrp kurmaya çalıştığınız 13t pro brick olmuş. ona yetkili hesap ile yazılım atılacak. nvdata olan cihaz dirençli ise direnç hatası. Değilse yazılımsal tamir yapılır. Biz uzak bağlantı ile destek veririz.

Oyla:

bboysnc23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
wukong
Cihazım
nokia 5110
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DFT PRO cracklimi satın aldınız? twrp kurmaya çalıştığınız 13t pro brick olmuş. ona yetkili hesap ile yazılım atılacak. nvdata olan cihaz dirençli ise direnç hatası. Değilse yazılımsal tamir yapılır. Biz uzak bağlantı ile destek veririz.
orjinal lisans satın aldım crack yok nvdata hatası olan dirençsiz . uzaktan desteğin maliyetini öğrenebilir miyim

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro