Yardım 13T Pro Hızlı Şarj Olmuyor

bossy20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halit
Cihazım
Note 10 5G
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0 6.0 Global
Telefon Modeli
13T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
13T Pro sahibiyim. Cihaz ayarlarında şarj hızlandırma açık. Kabloyu taktığımda sarı renkli 120W Max yazısı da çıkıyor. Ama yine de cihaz aşırı yavaş şarj oluyor. Ampere ile ölçtüğümde cihaz en fazla 7.95W ile şarj aldığını ölçtüm. Hadi 120w ile şarj etmesin ama telefon iyice eski telefonların hızında şarj ediyor. Sorun ne olabilir? Evdeki diğer Poco F3 şarj cihazı ile şarj ettiğimde de benzer hızda şarj oluyor. Poco'nun şarj aleti F3'ü gayet hızlı şarj ediyor. Acaba sorun 13T Pro'nun donanımıyla alakalı olabilir mi? Cihaz dirençli.

nick7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
seyithan
Cihazım
13 t pro
Konular
0
Ayni sorun bendede var cok nadirde olsa hızlı sarj ediyor ama %90 yavaş şarj ediyor. Orjinal 3 başlık ve kablo ile denedim

İlk resimde olan ayda yılda bir denk geliyor
bu değerler gayet normal ısı veya kullandığın için değerler düşüyor olabilir bendeki sorun çok daha büyük cihaz max 9w çekiyor 2 saatte falan şarj oluyo cihaz

Oyla:

mucizat

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
osman
Cihazım
xiaomi 13t pro
Konular
8
Şarj cihazı orjinal.degil bende 120 wat hızlı şarj yazısı çıkıyor ama gerçekte öyle değil. Arkadaşımın 65 wat orjinal şarj aleti var benim telefonu 0 dan 100e 20.dskikada şarj ediyor.bendeki sözde 120 wat şarj aleti 1 saati buluyor

Oyla:
Üst Alt