Yardım 13T Pro Hızlı Şarj Olmuyor

bossy20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halit
Cihazım
Note 10 5G
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0 6.0 Global
Telefon Modeli
13T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
13T Pro sahibiyim. Cihaz ayarlarında şarj hızlandırma açık. Kabloyu taktığımda sarı renkli 120W Max yazısı da çıkıyor. Ama yine de cihaz aşırı yavaş şarj oluyor. Ampere ile ölçtüğümde cihaz en fazla 7.95W ile şarj aldığını ölçtüm. Hadi 120w ile şarj etmesin ama telefon iyice eski telefonların hızında şarj ediyor. Sorun ne olabilir? Evdeki diğer Poco F3 şarj cihazı ile şarj ettiğimde de benzer hızda şarj oluyor. Poco'nun şarj aleti F3'ü gayet hızlı şarj ediyor. Acaba sorun 13T Pro'nun donanımıyla alakalı olabilir mi? Cihaz dirençli.

nick7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
seyithan
Cihazım
13 t pro
Konular
0
Ayni sorun bendede var cok nadirde olsa hızlı sarj ediyor ama %90 yavaş şarj ediyor. Orjinal 3 başlık ve kablo ile denedim

İlk resimde olan ayda yılda bir denk geliyor
bu değerler gayet normal ısı veya kullandığın için değerler düşüyor olabilir bendeki sorun çok daha büyük cihaz max 9w çekiyor 2 saatte falan şarj oluyo cihaz

Oyla:

mucizat

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
osman
Cihazım
xiaomi 13t pro
Konular
9
Şarj cihazı orjinal.degil bende 120 wat hızlı şarj yazısı çıkıyor ama gerçekte öyle değil. Arkadaşımın 65 wat orjinal şarj aleti var benim telefonu 0 dan 100e 20.dskikada şarj ediyor.bendeki sözde 120 wat şarj aleti 1 saati buluyor

Oyla:

nick7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
seyithan
Cihazım
13 t pro
Konular
0
Şarj cihazı orjinal.degil bende 120 wat hızlı şarj yazısı çıkıyor ama gerçekte öyle değil. Arkadaşımın 65 wat orjinal şarj aleti var benim telefonu 0 dan 100e 20.dskikada şarj ediyor.bendeki sözde 120 wat şarj aleti 1 saati buluyor
abi bende hem 67 hem 120 şarj cihazı var ikiside orjinal direk kapalı kutudan çıkarttım farklı bi cihazın ama sonuç yok cihazla alakalı sorun bendeki direnç kaydı yüzünden gibi duruyor

Oyla:

AHMET_PASHA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet said
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Konular
1
Aynı sorunu note 9 pro da da yaşıyorum turbo charge çıkıyor ama programda 5w geçmiyor

Oyla:

deat61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
0
abi bende hem 67 hem 120 şarj cihazı var ikiside orjinal direk kapalı kutudan çıkarttım farklı bi cihazın ama sonuç yok cihazla alakalı sorun bendeki direnç kaydı yüzünden gibi duruyor
sorunu çözebildin mi?

Oyla:

Hasanklc063

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi13pro plus
Konular
4
Bu sorunu yaşayan arkadaşlar öncelikle sarj aletinizin tamamen orj. Oldugundan emin olun
(120w adaptor ve kablo) ikisininde orj olması lazim 67w ya kadar destekleyen kablo da var ona dikkat edin
İkincisi sarj orj dir ya demeyin cunku bizzat basima geldi 120w orj aparatli ve kablolu diye satilan urunu denedigimde 120w max yazisi cikti saniyeler cikti animasyonlar ayni orj deki gibiydi agirlik vs hersey birebir aynisitdi uzerindeki yazilara kadar barkot okuyucuya kadar fakat onceden ayni sarjdan vardi bende max 20dk 25dk da dolduruyordu yeni yedek alacagim sarj aletini denedigimde 25 dk yi asti guvenlik ve pil den baktigimda hep 5dk yaziyordu ( cok arastirma yapmistim önceden sahte aparatli sarjlarin olmadigi yonundeydi ) fakat sarji almaktan vazgectim aradan baya zaman gecti ve baska bi telefoncudan 120w tr baslikli aldim suan sarj a taktigimda max 20 -25 dk da fulluyor iki sarj aletimde ayni sekilde sorunsz sarj ediyor bu deneyimimi sizlere sunuyorum
Eger sarj aletiniz baska 120w destekleyen telefonlari 25 dk gibi sureyle dolduruyorsa ve orj oldugunuzdan eminseniz
Ayarlar => pil => sarj hizini artır i aktf edin
Daha sonra tekrar
Ayarlar => pil => optimize sarji kapatın
Sorun duzelmezse
Söketinizini iyice temizleyin ve temiz oldugundan emin olun
Mumkunce temuzledikten sonra alkol yada kolanya ile icini guzel sekilde temizleyin
Eger sorun duzelmiyorsa
Son olarak cihazinizi yedekleyip format atin sifir kurulum yapin
Sarji deneyin..
Global olup bl kilidi açik olan cihazlara direk son surumu indirip mi flasla yuklemek en sagliklisi
Sorun hala devam ediyorsa
Ya direnc ten dir
Yada sokettendir

Oyla:
Üst Alt