Soru 13T Pro Direnç mi yazılım mı?

ridw0n

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ridw0n
Cihazım
Note 8
Konular
4
Merhaba arkadaşlar yeni 13t pro aldım hat kısmı açık ama ben ilerde de uğraşmamak için imei attırmak istiyorum.

Yazılımsal 1600 tl fiyat veren dirençsiz ama dirençli gibi güncelleme sıfırlama yapabilirsin dedi
Farklı bir yerde yazılımsal 1000 tl fiyat verdiler ama yazılımsal hyperos2 yi alamayabilir dirençli daha iyi olur dirençte alır 1400 tl dedi
Online uzaktan bir yere sordum 800 tl fiyat verdi yazılımsal olarak

bende anlamadım bu işlerden de anlamam ama araştırdığım kadarıyla bu yazılımsal olayı yeni çıkmış zaten dft pro ile yeni çıkan preloader ile yetki aldıktan sonra imei atılıyor

sizce ne yapmayalıyım teşekkürler.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Yazılımsal kayıt oluyor bu cihazlar. Hyperos 2 güncellemesi de sorunsuz yapılıyor. Uzak bağlantı ile biz destek veririz. Direnç yaptırmanın ekstra masraftan başka hiç bir faydası yok cihaza.

ridw0n

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ridw0n
Cihazım
Note 8
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılımsal kayıt oluyor bu cihazlar. Hyperos 2 güncellemesi de sorunsuz yapılıyor. Uzak bağlantı ile biz destek veririz. Direnç yaptırmanın ekstra masraftan başka hiç bir faydası yok cihaza.

yani bende anlamadım biri yazılımsal güncelleme sorunsuz olur diyor biri olmaz diyor :) bütün mesele dft pro da değil mi zaten.

sizde fiyat ne kadar.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
yani bende anlamadım biri yazılımsal güncelleme sorunsuz olur diyor biri olmaz diyor :) bütün mesele dft pro da değil mi zaten.

sizde fiyat ne kadar.
Bütün mesele tecrübede sayın hocam. Tool herkeste bulunur :) Tool işlemi yapar, tecrübe ise işlemden sonra muhtemel senaryoyu yorumlar. İşlem için özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.

Met.in

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi9t
Konular
4
Bilgi olsun bu sorunun altında, yazılım kayıtlı cihazım geçen gün h.os 2 sorunsuz aldı. Boşuna cihazınızı açtırıp ip68 i kaybetmeyin. Direnç değiştirmek için telefonu kesip biçenlerin yarısının kasap olduğunu da düşünecek olursanız gereksiz bir risk

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
42
Merhaba arkadaşlar yeni 13t pro aldım hat kısmı açık ama ben ilerde de uğraşmamak için imei attırmak istiyorum.

Yazılımsal 1600 tl fiyat veren dirençsiz ama dirençli gibi güncelleme sıfırlama yapabilirsin dedi
Farklı bir yerde yazılımsal 1000 tl fiyat verdiler ama yazılımsal hyperos2 yi alamayabilir dirençli daha iyi olur dirençte alır 1400 tl dedi

bende anlamadım bu işlerden de anlamam ama araştırdığım kadarıyla bu yazılımsal olayı yeni çıkmış zaten dft pro ile yeni çıkan preloader ile yetki aldıktan sonra imei atılıyor

Fiyat biraz fazla demişler

2304FPN6DG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teknoberk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
4

H.kadioglu Hocamdan 2 defa bu konu hakkında destek aldım. Tabiki de yazılımsal kayıt diyorum.

ByRoot00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Root
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
0
13T için aynı işlem yapılabilir mi dirençsiz ve de yazılım değişiminde sıfırlama işleminde gider mi bu teknik ile cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

ridw0n

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ridw0n
Cihazım
Note 8
Konular
4
// güncelleme

burdan bir telefoncuda 800 tl ye yazılımsal olarak kayıt yaptım miu 14 den hyperos 1.0.4.0 de ordan da 1.0.10.0 a güncelleme yaptım hyperos 2 yi bekliyorum.

bluetooth sorunu var koparıp yeniden bağlanıyor anlamadım bluetooth güncellemesini de kaldırdım yine aynı geliştirici seçeneklerdeki bluetooth ayarlarını değiştiriyorum deniyorum arada.

Üst Alt