Çözüldü 13t düz mi 13 ile takas olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
ikisi de 12/256 Yurtdisi ve global

İnternetten baktığımda 13t ana kamerası daha iyi diyorlar ama ikisini de kullanan varsa bu takasın ne kadar mantıklı olduğunu açıklayabilir mi bana

Çözüm
Telefonu telefoncuya satarken, arabayı galeriye satarken; esasında bir şeyi, onun satıldığı yerde satınca hep piyasanın çok altından alırlar. Zaten öyle kârlarını koyup piyasa fiyatından satarlar.

İmkânınız varsa kendiniz birine satın, istediğiniz cihazı da gidip hemen alın. En mantıklısı.

13T'den 13'e geçerken o kadar farkı hissetmezsiniz belki ama 13 Ultra'ya geçerseniz mis gibi olur her şey. :)
13 proya gectim, hos bir telefon

xRaven

Return My Queen ♱
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
16 Pro Max
Konular
16
13t serisi mediatek işlemci kullanıyor ve daha çok fiyat performansa yönelik olduğu için telefon kasasından ödün veriyor dış parçaları çok iyi değil, Xiaomi nin düz serileri her zaman daha iyidir Xiaomi 13 14 gibi seriler yani mi 13 daha iyidir

Oyla:

Zaferksc78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sporcu
Konular
38
İkisi de birbirine çok yakın cihazlar.
E ben şık küçük kompakt bir cihaz istiyorum diyorsanız, Mi 13 derim.
İşlemci tarafından da Mi 13 bir tık daha iyi, sonuçta Snapdragon Gen 2 kullanıyor ve malzeme kalitesi açısından da yine Mi 13 daha iyi.
Ama şahsi fikrimce takasa girmeye gerek yok diyorum, çünkü ikisi de performans ve fiyat yönünden birbirine yakın cihazlar.
Mi 13T den Mi 13 e geçtiğinizde performansda ahım şahım bir fark hissetmeyeceksiniz.
Ama yukarı da yaptığım kıyaslamalar sizin için önemliyse, takas yapılabilir.
En azından bir zararınız da olmaz.
Son olarak sıfırdan alacak olsam ve bir seçim hakkım olsa, Mi 13 ü tercih ederdim.
(Ve şu an Mi 13 12/512 kullanıyorum, son derece de memnunum)

Son düzenleme:
Oyla:

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisi de birbirine çok yakın cihazlar.
E ben şık küçük kompakt bir cihaz istiyorum diyorsanız, Mi 13 derim.
İşlemci tarafından da Mi 13 bir tık daha iyi, sonuçta Snapdragon Gen 2 kullanıyor ve malzeme kalitesi açısından da yine Mi 13 daha iyi.
Ama şahsi fikrimce takasa girmeye gerek yok diyorum, çünkü ikisi de performans ve fiyat yönünden birbirine yakın cihazlar.
Mi 13T den Mi 13 e geçtiğinizde performansda ahım şahım bir fark hissetmeyeceksiniz.
Ama yukarı da yaptığım kıyaslamalar sizin için önemliyse, takas yapılabilir.
En azından bir zararınız da olmaz.
Son olarak sıfırdan alacak olsam ve bir seçim hakkım olsa, Mi 13 ü tercih ederdim.
(Ve şu an Mi 13 12/512 kullanıyorum, son derece de memnunum)
Tasarım olarak mı 13 daha hoşuma gitti açıkçası hem ellerim küçük benim 13t biraz ağır geliyor

bir de son aylarda emulator oyunlara sardım 13t'de switch VS oynayamıyorum driver olmadigi için, 13'de Snapdragon olduğu için bu sorun yok o yüzden mantıklı bir takas olarak geldi bana

Oyla:

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
Ya da telefonu telefoncuya satıp xiaomi 13 pro mu alsam 13750'ye..?

Zaten yaptığım diğer satışlardan 2k nakitim var

Oyla:

Zaferksc78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sporcu
Konular
38
Hocam siz biliyorsunuz..
Küçük kompakt ve köşeli tasarım istiyorsanız düz Mi 13, biraz daha iyi bir ekran istiyorsanız Mi 13 Pro.
Benimde parmaklarım kısa Mi 13'ten önce Oneplus 9 Pro vardı, ekran büyük geldi ve Mi 13'e geçtim.
E tabi ki Oneplus 9 Pro da ki ekran daha canlı ve kaliteliydi ama Mi 13, Oneplus 9 Pro da ki ekranı da aratmıyor.
Ben cihaz tercih ederken, benim için ilk önce işlemci ve performans önemli.
Sonra da tasarım (elde kullanımı rahat olmalı).
Mi 13 Pro ile Mi 13 arsında işlemci ve performans açısından bir fark olmadığı için ve sadece tasarım farkı olduğu için direkt Mi 13 ü tercih ettim küçük bir cihaz olduğu için.
Karar sizin yani hocam, amaçlarınız istekleriniz neye yönelikse o cihazı tercih edin derim.
Düz Mi 13'te, Mi 13 Pro'da, Mi 13T'de üzmez sizi.

Oyla:

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
Hocam siz biliyorsunuz..
Küçük kompakt ve köşeli tasarım istiyorsanız düz Mi 13, biraz daha iyi bir ekran istiyorsanız Mi 13 Pro.
Benimde parmaklarım kısa Mi 13'ten önce Oneplus 9 Pro vardı, ekran büyük geldi ve Mi 13'e geçtim.
E tabi ki Oneplus 9 Pro da ki ekran daha canlı ve kaliteliydi ama Mi 13, Oneplus 9 Pro da ki ekranı da aratmıyor.
Ben cihaz tercih ederken, benim için ilk önce işlemci ve performans önemli.
Sonra da tasarım (elde kullanımı rahat olmalı).
Mi 13 Pro ile Mi 13 arsında işlemci ve performans açısından bir fark olmadığı için ve sadece tasarım farkı olduğu için direkt Mi 13 ü tercih ettim küçük bir cihaz olduğu için.
Karar sizin yani hocam, amaçlarınız istekleriniz neye yönelikse o cihazı tercih edin derim.
Düz Mi 13'te, Mi 13 Pro'da, Mi 13T'de üzmez sizi.
13t şuan kullandığım cihaz zaten, aslında gayet güzel telefoto ve işlemci dışında

13 pro ekran olarak 13t'ye daha yakın sanki, neyse Bu akşam karar vereceğim ikisini de deneyince

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Ya da telefonu telefoncuya satıp xiaomi 13 pro mu alsam 13750'ye..?

Zaten yaptığım diğer satışlardan 2k nakitim var
Kimse alınmasın ama telefoncuya telefon satılmaz. Bireysel satmaktan çok daha ucuza alıyorlar. Zaten elinizde para varsa 14K'ya yakın, telefonu kendiniz bir platform üzerinden satın, daha az ekleyip istediğiniz telefonu alın.

Misal 13T, temizse ve az kullanılmışsa 2. el olarak 13-14K'ya gider belki. 14K daha eklerseniz Xiaomi 13 Ultra alabiliyorsunuz. :)

Oyla:

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
Kimse alınmasın ama telefoncuya telefon satılmaz. Bireysel satmaktan çok daha ucuza alıyorlar. Zaten elinizde para varsa 14K'ya yakın, telefonu kendiniz bir platform üzerinden satın, daha az ekleyip istediğiniz telefonu alın.

Misal 13T, temizse ve az kullanılmışsa 2. el olarak 13-14K'ya gider belki. 14K daha eklerseniz Xiaomi 13 Ultra alabiliyorsunuz. :)
Gittim zaten öyle oldu adam telefonumu 10kya sayıyor bu neyin kafası ya

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Gittim zaten öyle oldu adam telefonumu 10kya sayıyor bu neyin kafası ya
Telefonu telefoncuya satarken, arabayı galeriye satarken; esasında bir şeyi, onun satıldığı yerde satınca hep piyasanın çok altından alırlar. Zaten öyle kârlarını koyup piyasa fiyatından satarlar.

İmkânınız varsa kendiniz birine satın, istediğiniz cihazı da gidip hemen alın. En mantıklısı.

13T'den 13'e geçerken o kadar farkı hissetmezsiniz belki ama 13 Ultra'ya geçerseniz mis gibi olur her şey. :)

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt