Hocam yüzdesine dikkat edin. 6 saat içinde 5 saat değil, 55 saat üzeri süre içinde 5 saat. Ayrıca işlemci, elbette soğutulursa hızını yüksek tutacaktır, ama yine de en yüksekte hep durmamış.Bakarsanız 5 saattir aralıksız 3.1 ve 3ghz hız aldığını görebilirsiniz
Sayacı sifirlamadigim için o oranlar var hocam + kullanmadığım da powersave moda geri alıyorum yoksa ayarlar yapıldimi sabit hız veriyor hiç dusmuyor sıcak havalarda ne olur bilmem ama hızı hissediyorsunuz belli ediyor performans takı degisikligiHocam yüzdesine dikkat edin. 6 saat içinde 5 saat değil, 55 saat üzeri süre içinde 5 saat. Ayrıca işlemci, elbette soğutulursa hızını yüksek tutacaktır, ama yine de en yüksekte hep durmamış
Hocam siz diyorsunuz kendinizin ayarladığını. Ben de diyorum ki normal ayarlarında cihaz zaten o hızlara kendisi çıkmıyor her daim ne olur ne olmaz diye. Neden hala bu konuyu açtığınızı anlamıyorum artık.Sayacı sifirlamadigim için o oranlar var hocam + kullanmadığım da powersave moda geri alıyorum yoksa ayarlar yapıldimi sabit hız veriyor hiç dusmuyor sıcak havalarda ne olur bilmem ama hızı hissediyorsunuz belli ediyor performans takı degisikligi
Hocam en yüksekte durmamış dediniz diye cevap verdim maksadım inatladip tartışmak değil sohbet olsun hocamHocam siz diyorsunuz kendinizin ayarladığını. Ben de diyorum ki normal ayarlarında cihaz zaten o hızlara kendisi çıkmıyor her daim ne olur ne olmaz diye. Neden hala bu konuyu açtığınızı anlamıyorum artık.