Yardım 13T bootloader açma

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
sadece bl acma ucreti mi 80$? niye bu kadar pahalı, cimera ile cuz-i rakamlara yapılıyor diye biliyorum
Sebeplerine Girmeden Kisaca Cevaplayacagim Cihaz Resmi Ve Garantili Değilse Yurtdışı Xiaomilerde BL Acamazsin Bundan Dolayı Bypass Veya Diğer Araçlar İle Açmak Şart Durum Böyle Olunca Fiyatlar Pahalı.

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
Sebeplerine Girmeden Kisaca Cevaplayacagim Cihaz Resmi Ve Garantili Değilse Yurtdışı Xiaomilerde BL Acamazsin Bundan Dolayı Bypass Veya Diğer Araçlar İle Açmak Şart Durum Böyle Olunca Fiyatlar Pahalı.
Yanlış bilgilendirme yapmayalım, global olan bütün Xiaomi cihazlarda garanti yurtdışı farketmezsizin bootloader kilidini kendiniz açabilirsiniz, o auth hesap meselesi sadece çin varyantı olan xiaomiler için gerekli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

19.00 harici denemeyin, ancak sunucuda çok fazla gecikme varsa 18.59.45 de falan deneyin ki 15 saniye içinde sunucu yuklenirse onay versin, bu 5 saniye olur 10 saniye olur, deneye deneye bulacaksınız.
Ben bu yöntemle yaptım, sadece az sabır gerek..

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Yanlış bilgilendirme yapmayalım, global olan bütün Xiaomi cihazlarda garanti yurtdışı farketmezsizin bootloader kilidini kendiniz açabilirsiniz, o auth hesap meselesi sadece çin varyantı olan xiaomiler için gerekli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bu yöntemle yaptım, sadece az sabır gerek..
Yanlış Herhangi Bir Bilgilendirme Yoktur. Global Yöntem 28 Kasım İtibariyle Garantisi Olmayan Yurtdışı Cihazlarda, Direnç Atılı Cihazlarda İstisnai Durumlar Hariç Çalışmaz. İstisnai Durumlar Nedir Dersen Satış Planlanan Ülkenin Tespiti Ve O Bölgeden Hesap Bulmak Şart Cihazın Global İse Satışı Planlanan Ülke Sırbistan İse Ordan Bir Hesap Bulmak Şart Aksi Türlü Hesap Hatası Verir.
Ayrıca Bypass İle BL Kilidi Açmak İçin Cihazın Fabrika Çıkışında MIUI İle Çıkması Lazım Hyperos İle Çıkmış Bir Cihazı Bu Yöntemle de Kilidini Acamazsin.
Ve Buda" BL Kilidini Açmanın Herhangi Bir Yolu Ve Yöntemi Yoktur." 28 Kasım İtibariyle Xiaomi Küresel Destekten Aldığım Mail. Xiaomi Yetkilileri BL Kilidi Açma Konusunu Tamamen Kapattıklarını Söylüyor Dün Birisi 168 Saat Bekleme Almayı Basarinca Şok Oldum Resmen Gerçi Sonradan Hyperos Geçmiş Bir Cihaz Ama Yine de Şaşırttı.

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
Yanlış Herhangi Bir Bilgilendirme Yoktur. Global Yöntem 28 Kasım İtibariyle Garantisi Olmayan Yurtdışı Cihazlarda, Direnç Atılı Cihazlarda İstisnai Durumlar Hariç Çalışmaz. İstisnai Durumlar Nedir Dersen Satış Planlanan Ülkenin Tespiti Ve O Bölgeden Hesap Bulmak Şart Cihazın Global İse Satışı Planlanan Ülke Sırbistan İse Ordan Bir Hesap Bulmak Şart Aksi Türlü Hesap Hatası Verir.
Ayrıca Bypass İle BL Kilidi Açmak İçin Cihazın Fabrika Çıkışında MIUI İle Çıkması Lazım Hyperos İle Çıkmış Bir Cihazı Bu Yöntemle de Kilidini Acamazsin.
Ve Buda" BL Kilidini Açmanın Herhangi Bir Yolu Ve Yöntemi Yoktur." 28 Kasım İtibariyle Xiaomi Küresel Destekten Aldığım Mail. Xiaomi Yetkilileri BL Kilidi Açma Konusunu Tamamen Kapattıklarını Söylüyor Dün Birisi 168 Saat Bekleme Almayı Basarinca Şok Oldum Resmen Gerçi Sonradan Hyperos Geçmiş Bir Cihaz Ama Yine de Şaşırttı.
Niye yurtdışı cihazlar ile çalışmasın ki? Ben daha önce 13t'yi açtım o da yurtdışıydi

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
13T MIUI İle Geliyor topluluk kurallarından muaf eski yöntemler çalışıyor. Hyperos İle Gelen cihazlar hakkında konuşuyoruz
Ben aldığımda hyperos yüklüydü, anlattığım yöntem ile açtım.. neye biri aydinlatsa iyi olur, paralı/server bl açma meselesi sadece çin cihazlar için değil mi?

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Ben aldığımda hyperos yüklüydü, anlattığım yöntem ile açtım.. neye biri aydinlatsa iyi olur, paralı/server bl açma meselesi sadece çin cihazlar için değil mi?
Yetkili hesapla bl açma her cihazda geçerli diye biliyorum.

mirotaso

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
miro
Cihazım
xiaomi
Konular
0
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
100% práce na modeloch, ktoré boli vydané s miui a neboli aktualizované na HOS2