Yardım 13 Ultra Ses Kayıt Sorunu

ikenarr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui Global 14.0.5
Telefon Modeli
Xiaomi 13 Ultra
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaslar merhaba,

Benim şöyle bir sorunum var telefonum yurt dışı Xiaomi 13 ultra. Telefonu aldığımdan beri ara ara oluyor. Şöyle; whatsappta ses kaydederken 30 saniye 1 dakika konuşuyorum diyelim kaydı karşı tarafa göndermeye çalıştiğımda WhatsApp donuyor hata veriyor ve uygulamayı kapatmam gerekiyor. Bu sürekli başıma geliyor sonrasında denemek için telefonun ses kaydedicisi uygulamasina girmeyi deneyince onda da kayıt başlamıyor sonradan kendi kendine düzeliyor. Sorun direkt ses kaydedici olayında bunun çözümü nedir yardımcı olur musunuz 🆘🆘

mali4848

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet ali
Cihazım
Mi 13 ultra
Konular
0
Arkadaslar merhaba,

Benim şöyle bir sorunum var telefonum yurt dışı Xiaomi 13 ultra. Telefonu aldığımdan beri ara ara oluyor. Şöyle; whatsappta ses kaydederken 30 saniye 1 dakika konuşuyorum diyelim kaydı karşı tarafa göndermeye çalıştiğımda WhatsApp donuyor hata veriyor ve uygulamayı kapatmam gerekiyor. Bu sürekli başıma geliyor sonrasında denemek için telefonun ses kaydedicisi uygulamasina girmeyi deneyince onda da kayıt başlamıyor sonradan kendi kendine düzeliyor. Sorun direkt ses kaydedici olayında bunun çözümü nedir yardımcı olur musunuz

Merhabalar. Bende 13ultra kullanıyorum ama kilit açık. Bu anlattığınız bana rom dan kaynaklı gibi geldi. Ya sıfırlamayı yada kilidi açıp rom değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt