Soru 13 pro

raizelsama53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kerem
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global 13.0.6
Telefon Modeli
Xiaomi 11T Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Şuan Xiaomi 11T Pro kullanıyorum yurtdışı yine yurtdışı 13 pro almayı düşünüyorum sizce şuan geçmeye değer mi?

raizelsama53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kerem
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
9
Aynen hocam haklısın yazılimsal olduğunu düşünüyorum az önce Trendyol için tüm izinleri verdim sürekli olarak kasma gitti bu arada
Saçma hocam kısacası bu kadar para verip çoğu şeyde sorun yaşamak

Oyla:

jeofoking

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umit
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Memur
Konular
4
8 gen1 işlemci için de ısınma problemlerinden bahsediyorlar gen2 i çok yeni bilemiyorum, ben sorunun xiaominin yazılımlarında olduğunu düşünüyorum mi 13 proda alsan yine sorunları olacaktır

Oyla:

raizelsama53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kerem
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
9
8 gen1 işlemci için de ısınma problemlerinden bahsediyorlar gen2 i çok yeni bilemiyorum, ben sorunun xiaominin yazılımlarında olduğunu düşünüyorum mi 13 proda alsan yine sorunları olacaktır
O yüzden kararsızım işte hocam Xiaomi den soğudum kaç tane telefon değiştim ama en çok Xiaomi soğuttu kendinden

Oyla:

Murat5117

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xperia z2
Konular
11
Hocam işlemci pek iyi değil herhangi bir ısınmada performans olarak direkt düşüş yaşıyor ekran yenileme hızı 120 olmasına rağmen 60 a çekiyor ama 120 gösteriyor ayarlar kısmında oyunlarda iyi performansı yok bana göre çoğu sosyal medya uygulamalarında aynı şekilde kasma ve geç yüklenme sorunu yaratıyor bundan önce sd 865 kullandım çok çok daha iyi bir işlemciydi
Hocam benzer bir sorunda bende var cihazım k50 ultra SD 8 gen 1 plus işlemci var ama daha önceki SD 865 li cihazım mi 10 t deki akıcılığı yakalayamadım bir türlü bende de uygulamalarda gezinirken geç yukleneme ve kasma problemi var play store de aşırı şekilde takılıyor Facebook Twitter benzeri sosyal medya uygulamalarında nispeten daha az ama hissediliyor resimler geç yüklendiği için takılma hissiyatı oluşuyor neredeyse denemediğim rom kalmadı

Oyla:
Üst Alt