Yardım 13 pro yazılım kayıt alıyor mu

weepanimuwatcher

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Konular
33
Elimde bir tane direnç kayıtlı mi 13 pro var, pili bence pek iyi gitmiyor,4g'de 4 buçuk 5 saat alıyorum, wifi da da durum aynı, 440 cycle'da pili,hem 256 az gibi geldi,ben bu telefonu satıp yine aynı telefonun 512 gb'ligini almayı düşünüyorum ama bu sefer direnç kaydının dezavantajlarından kaçınmak için yazılım kayıt yaptırmak istiyorum. Acaba bu telefon yazılım kayıt olur mu,oluyorsa bursa da yapan var mı? Teşekkürler.

İbrahim474

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
16
Elimde bir tane direnç kayıtlı mi 13 pro var, pili bence pek iyi gitmiyor,4g'de 4 buçuk 5 saat alıyorum, wifi da da durum aynı, 440 cycle'da pili,hem 256 az gibi geldi,ben bu telefonu satıp yine aynı telefonun 512 gb'ligini almayı düşünüyorum ama bu sefer direnç kaydının dezavantajlarından kaçınmak için yazılım kayıt yaptırmak istiyorum. Acaba bu telefon yazılım kayıt olur mu,oluyorsa bursa da yapan var mı? Teşekkürler
Direnç istemiyorsanız server kaydı yaptırabilirsiniz ama pahalı

Yanlış hatırlamıyorsam mi 13 pro da server kaydı destekliyor

weepanimuwatcher

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direnç istemiyorsanız server kaydı yaptırabilirsiniz ama pahalı

Yanlış hatırlamıyorsam mi 13 pro da server kaydı destekliyor
satıp sonra yeniden alıp server kayda para vermeye değmez o zaman ya direk elimde olanın pilini değiştiririm bir sene sonra, hem şimdi hyper garip, bugün yine 4gde 4 saat 30 dakika ekran süresi aldım ve yüzde 30 pil var hala... teşekkürler. miui da kullanamıyorum cünkü kamera performansı hyperos kadar iyi değil

weepanimuwatcher

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Flood olmasın ama halabtech'in sitesine baktım, ne 13 pro'ya ne de 14 ultraya server var daha, acaba 14 ultraya "server kayıt" yaptırdım diyenler nasıl yaptı ki?

acaba başka bir "server" daha mı var 14 ultrayi destekleyen

Üst Alt