Soru 13 pro ekran süresi sorunu

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
60
bence bir clean install yapıp eu roma geç ama pil kullanımının oturması 1-2 hafta sürüyor bir de cihazınızın pil döngüsü sıcaklık durumu günlük kullandığınz uygulamar vs nedir? mesela ben vlc kullanınca telefonum 37-38 dereceye kadar çıkıyordu baktım ki bu genel bir vlc problemiymiş şuan mx playera geçtim ve o sorun biraz ortadan kalktı gibi, daha önceden revanced yüklemistim onun da microg modülü çok pil götürüyordu normal yt uygulamasında böyle sorunlar yok

işin komik tarafı bu vlc sorunu xiaomi veya androide özgü değil ios, linux ve windowsta da var aynı sorun , ,
bende de vlc yüklü ama çok çok nadir kullanıyorum , normal yt uygulamaları var , market uygulamaları bankacılık uygulamaları var. normal kullanımda cihazın ısındığıni hiç görmedim. dediğiniz gibi bugün temiz kurulum yaparak eu roma geçeceğim

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
bende de vlc yüklü ama çok çok nadir kullanıyorum , normal yt uygulamaları var , market uygulamaları bankacılık uygulamaları var. normal kullanımda cihazın ısındığıni hiç görmedim. dediğiniz gibi bugün temiz kurulum yaparak eu roma geçeceğim
eu bankacılık uygulamarı konusunda gayet iyi kendi safetynet fix gibi bir modülü var onun ile çözmüşler bu işi temassız vs çalışıyor bende

nadir kullanıyorsanız vlc bir problem çıkartmaz o zaman bende problem çıkarttığı zamanlar uzun süre boyunca mkv dosyaları izlediğimde oluyordu

twrp yüklü mü cihazda direnç vs var mı? twrp yüklü ise direk zipi sonra da android 15 twrpyi flashlayın ardından twrpye restart atıp factory reset yapın o zmn bir faydasını görürsünüz

android 15 twrpyi de buradan indirebilirsiniz:

Son düzenleme:

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
60
eu bankacılık uygulamarı konusunda gayet iyi kendi safetynet fix gibi bir modülü var onun ile çözmüşler bu işi temassız vs çalışıyor bende

nadir kullanıyorsanız vlc bir problem çıkartmaz o zaman bende problem çıkarttığı zamanlar uzun süre boyunca mkv dosyaları izlediğimde oluyordu

twrp yüklü mü cihazda direnç vs var mı? twrp yüklü ise direk zipi sonra da android 15 twrpyi flashlayın ardından twrpye restart atıp factory reset yapın o zmn bir faydasını görürsünüz

android 15 twrpyi de buradan indirebilirsiniz:
çok teşekkür ederim twrp yüklü değil , twrp yüklü iken bankacılık uygulamalarinda root uyarısı veriyordu o yüzden twrp yi kaldırdım . pc üzerinden eu romu temiz kurulum yapacağım . aynı şey diye biliyorum doğru mu

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
çok teşekkür ederim twrp yüklü değil , twrp yüklü iken bankacılık uygulamalarinda root uyarısı veriyordu o yüzden twrp yi kaldırdım . pc üzerinden eu romu temiz kurulum yapacağım . aynı şey diye biliyorum doğru mu
ben hep twrp üzerinden yapmıştım dirençli olduğu için ama xiaomi.eunun pci scripti modeme dokunmuyor diye biliyorum o yüzden sorun çıkmaz

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
60
ben hep twrp üzerinden yapmıştım dirençli olduğu için ama xiaomi.eunun pci scripti modeme dokunmuyor diye biliyorum o yüzden sorun çıkmaz
şuan kurdum eu romu, baya bi İngilizce yer var ve kontrol merkezi eskisi gibi olmuyor sadece yeni tarz var . şimdilik fark ettiğim bunlar

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
geri dönüş yapıyorum, Mx kurdum daha kötü oldu kullanım, o VLC kullanımı bug herhalde, yeniden yükledim vlc'i şu anlık bir sorun yok

Üst Alt