Yardım 13 pro direnç değişimi bursa

weepanimuwatcher

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Konular
31
Parmak izi ölmüş ama kalibre ettiririm düzelir yine
Kendim bu yöntemi izleyerek kalibre ettim yoksa gittiğim telefoncu benden sadece kalibrasyon için 800 TL istedi
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

didifos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
mi 13 pro
Konular
0
daha önce 13 proya direnç değişimi yapmış olan bir yer ile görüşüp telefonumu ellerine emanet ettim bana telefonumun en geç cuma veya cumartesi günü hazır olacağını söylediler... bursada olan varsa bana pm atabilir yardımcı olurum

elime geçince deneyimlerimi yazarım

fiyat biraz tuzluydu ama... 5750₺
Kardeşim, yaptırdığın yer garanti veriyor mu? Ben neredeyse on yere sordum ve hepsi cihazın %90 ihtimalle bozulabileceğini söyledi. Gerçekten bu oran bu kadar yüksek mi, merak ediyorum. Arkadaşımla birlikte, telefoncunun "IMEI atılabiliyor" demesi üzerine cihazı almıştık ve şimdi kara kara düşünüyoruz.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
Bursa için bende sağlam işinin ehli birini tavsiye edebilirim Xiaomi 13 cihazi onda direnç kayıt yaptırdım.İkinci şuan bir tane daha var Xiaomi 13 yine aynı kişiye yaptırıcam temiz işçilik yapıyor aynı gün teslim

weepanimuwatcher

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Konular
31
Kardeşim, yaptırdığın yer garanti veriyor mu? Ben neredeyse on yere sordum ve hepsi cihazın %90 ihtimalle bozulabileceğini söyledi. Gerçekten bu oran bu kadar yüksek mi, merak ediyorum. Arkadaşımla birlikte, telefoncunun "IMEI atılabiliyor" demesi üzerine cihazı almıştık ve şimdi kara kara düşünüyoruz.
Hayır vermiyor zaten riskli bir cihaz ben de yaptirali 1-2 hafta oldu şuan bir problem yok

weepanimuwatcher

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Konular
31
Üst Alt