Rom 12T Rom Tavsiyesi

oyuncu0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Merhaba 12t global rom kullanıyorum son sürüm. Rusya, Eea, Taiwan, İndo, Eu romları var hangisini önerirsiniz. Eu romun son tarihi 2023 ve android sürümü 13 bu biraz tarihi geçmiş gibi. Diğer romların güncel sürümleri mevcut. Telefonu google uygulamalarından arındırmak ve telefon uygulamasında da çağrı kaydı istediğim için rom değiştirmek istiyorum ve ayrıca pili daha az gitsin ve daha stabil kullanım da istiyorum.

thelucifer2734

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
RN10PRO
Konular
0
Merhaba 12t global rom kullanıyorum son sürüm. Rusya, Eea, Taiwan, İndo, Eu romları var hangisini önerirsiniz. Eu romun son tarihi 2023 ve android sürümü 13 bu biraz tarihi geçmiş gibi. Diğer romların güncel sürümleri mevcut. Telefonu google uygulamalarından arındırmak ve telefon uygulamasında da çağrı kaydı istediğim için rom değiştirmek istiyorum ve ayrıca pili daha az gitsin ve daha stabil kullanım da istiyorum.
EU ROM GÜNCELLEME VERMEMİŞLER. GLOBAL ROM KURUN HOCAM DEBLOAD YAPIN KAFANIZ RAHAT KULLANIN IŞIK HIZINDA :)

Oyla:

oyuncu0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Indonesia veya eu rom kurmayı planlıyorum. İndenosia resmi rom ve güncel sürümleri var, eu ise custom rom sanırım ve 2023te kalmış ayrıca bunu kurduğumda güvenlik durumu nasıldır kurduğumda direk çalışıyor mu ücretli mi bilmiyorum.

Oyla:

thelucifer2734

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
RN10PRO
Konular
0
Indonesia veya eu rom kurmayı planlıyorum. İndenosia resmi rom ve güncel sürümleri var, eu ise custom rom sanırım ve 2023te kalmış ayrıca bunu kurduğumda güvenlik durumu nasıldır kurduğumda direk çalışıyor mu ücretli mi bilmiyorum.
eu kurmayın zaten güncelleme olmadığı için ama indo yada global kurarsanız adb appcontrol ile debload yapın kafanız rahat etsin. güvenlik kısmını bilmiyorum cihaz için

Oyla:

oyuncu0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Evet o dediklerinizi yapıyorum miui13 android12 yani ilk çıktığındaki rom en hızlı rom olduğu söyleniyor yani downgrade yapacağım sanırım

Oyla:

thelucifer2734

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
RN10PRO
Konular
0
Evet o dediklerinizi yapıyorum miui13 android12 yani ilk çıktığındaki rom en hızlı rom olduğu söyleniyor yani downgrade yapacağım sanırım
hocam ben rn10 pro kullanıyorum 12.5 13 14 port hyperos aosp denedim şuan poco x3 pro port rom kullanıyorum yağ gibi debloat yaptım tertemiz cihaz ram kullanımı ile şahane

Oyla:

oyuncu0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Hocam sizin cihazı bilmiyorum ben 12t ve note 8 pro kullandım Xiaomide. Debloat gibi işlemleri ben de yapıyorum ancak bana rom tavsiyesi gerekiyor. Zaten bl kilidi süre verdi 48 saat sonra denicem Indonesia miui13 android12 sürümü indirdim artık deneme yapicam.

Oyla:

thelucifer2734

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
RN10PRO
Konular
0
onu deneyin hocam cihazınız OS2.0.202.0.VLQMIXM sürümünü destekliyor bence orijinal romda son sürüm iyidir ai desteği de var şarj vs işlerini kernel ile çözersiniz bence güncelleme mantıklı olabilir kardeşime bugun note 12 4g icin OS2.0.12.0 kurdum perf kernel ile baya baya fark etti size tavsiyem kurarsanız temiz kurulum yapın.

Oyla:
Üst Alt