Hocam kayıt bendede var ama nereye kaydettiğini bulamadım, konumu biliyorsanız söyler misiniz?
Görüşmeleri nereye hangi dosyaya kaydediyor bilgisi olan varmı
MIUI Dialer'da MIUI\sound_recorder\call_rec klasörü altına kaydeder. Google Dialer kullanmadığım için bilmiyorum ama öncelikle bu klasör başta olmak üzere, Android\data\data ve Android\data\media altında uygulamanın paket ismiyle açılmış bir klasör vardır. mesela com.google.dialer gibi. Öncelikle bu paket adını bilmeniz gerekiyor. Play'de oğlumun yazdığı Apk Analyzer adlı uygulama ile bunu da basitçe öğrenebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Uygulamayı yükledikten sonra sağ üst köşeden 3 noktaya tıklayıp sistem uygulamalarını göster seçeneğine basınız.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arama kutusuna phone yazıp gelen sonuçlardan telefon simgesi olan uygulamanın paket adını öğrenebilirsiniz. Bu isme göre yukarda yazdığım klasörlerde arama yapabilirsiniz.
Eğer bu klasörlerde yoksa o zaman root\data ve system klasörlerine yazıyordur. Root olmadan erişmeniz mümkün değil diye biliyorum ama en azından denersiniz. Bu klasörleri de yine Apk Analyzer uygulamasında Phone uygulamasına bulduktan sonra üzerine tıklarsanız en altta ilgili tüm klasörleri göreceksiniz.