MIUI 14 12t pro , görüşme ses kaydı geldi ...

• Konbuyu başlatan MONAR
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 15
  • Görüntüleme 2K

Abbad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fena değil
Cihazım
xiaomi not3
Konular
2

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-04-05-00-53-34-871_com.google.android.dialer-edit.jpg
    Screenshot_2023-04-05-00-53-34-871_com.google.android.dialer-edit.jpg
    136,4 KB · Görüntüleme: 21

catsnovel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
10 5g vs 11se
Konular
10
Kaydı görüyorum paylaşmaya izin veriyor ancak dosyanın yerini bulamıyorum
telefon rootsuz bile olsa sistem dosyalarını gören root dosya yöneticisi root file menager türünde bir program ile dosya yolunu bulabilirsin goole playdan indirerek kesin sistemin içinde biryere kaydediyordur dosya araması ile bulmak daha kolay olabilir.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam kayıt bendede var ama nereye kaydettiğini bulamadım, konumu biliyorsanız söyler misiniz?

Görüşmeleri nereye hangi dosyaya kaydediyor bilgisi olan varmı
MIUI Dialer'da MIUI\sound_recorder\call_rec klasörü altına kaydeder. Google Dialer kullanmadığım için bilmiyorum ama öncelikle bu klasör başta olmak üzere, Android\data\data ve Android\data\media altında uygulamanın paket ismiyle açılmış bir klasör vardır. mesela com.google.dialer gibi. Öncelikle bu paket adını bilmeniz gerekiyor. Play'de oğlumun yazdığı Apk Analyzer adlı uygulama ile bunu da basitçe öğrenebilirsiniz.

Uygulamayı yükledikten sonra sağ üst köşeden 3 noktaya tıklayıp sistem uygulamalarını göster seçeneğine basınız.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Arama kutusuna phone yazıp gelen sonuçlardan telefon simgesi olan uygulamanın paket adını öğrenebilirsiniz. Bu isme göre yukarda yazdığım klasörlerde arama yapabilirsiniz.

Eğer bu klasörlerde yoksa o zaman root\data ve system klasörlerine yazıyordur. Root olmadan erişmeniz mümkün değil diye biliyorum ama en azından denersiniz. Bu klasörleri de yine Apk Analyzer uygulamasında Phone uygulamasına bulduktan sonra üzerine tıklarsanız en altta ilgili tüm klasörleri göreceksiniz.

Üst Alt