Hocam 11T Nasıl yuklediniz bende yüklemek istiyorum yardimci olur musunuz?11T ye yükledim gayet hızlı ve stabil ancak bildirim simgesi bende de 1 olarak gözüküyor keşke çözümü olsa
Hocam 11T Nasıl yuklediniz bende yüklemek istiyorum yardimci olur musunuz?
Zaten bu romu kullaniyorum hocam ancak yukarida arkadas 12t HyperOs romunu 11t ye kurmuş onu nasıl yaptığıni sordumKilit açıksa Fastboot moda alıp yükleyebilirsiniz... ( custom eu rom)
Rom - 11T Amber EU Rom detaylı Bilgi
Hocam yorumunuzu yazıp yazıp siliyormusunuz, foruma her girdiğimde sizin mesajınız üstte çıkıyor Allah allah bende de bugün 11:18 mesaj tarihi olarak görünüyor fakat ben bugün yapmadım bu yorumu. Adminlere raporladım hocam sistemsel bir hata sanırım. Konularda yükselt butonuna...forum.miuiturkiye.net
Zaten bu romu kullaniyorum hocam ancak yukarida arkadas 12t HyperOs romunu 11t ye kurmuş onu nasıl yaptığıni sordum![]()
11T'ye gelen sürümden bahsetmek istemiştir hocamız.Zaten bu romu kullaniyorum hocam ancak yukarida arkadas 12t HyperOs romunu 11t ye kurmuş onu nasıl yaptığıni sordum![]()
Teşekkür ederim O zaman link ve kurulum bilgisi istemeye devam11T'ye gelen sürümden bahsetmek istemiştir hocamız.
Konu 12T konusu ancak cihaz ismine takılmayıp başka cihaz kullanıp HyperOS kuran hocalarımız da yorumlarını yazmış.![]()
11T Eu rom güncelle gelmiştir umarimKilit açıksa Fastboot moda alıp yükleyebilirsiniz... ( custom eu rom)
Rom - 11T Amber EU Rom detaylı Bilgi
Hocam yorumunuzu yazıp yazıp siliyormusunuz, foruma her girdiğimde sizin mesajınız üstte çıkıyor Allah allah bende de bugün 11:18 mesaj tarihi olarak görünüyor fakat ben bugün yapmadım bu yorumu. Adminlere raporladım hocam sistemsel bir hata sanırım. Konularda yükselt butonuna...forum.miuiturkiye.net