- Adım
- raif
- Cihazım
- 14T Pro
- Konular
- 18
Yükleyen varsa deneyimlerini paylaşablir geçiş yapalım mı?
evet var ama hoş değil kayıt başında '' arama kaydediliyor'' gibisinden bişey soyluyor sanırsam karsı tarafada ses gidiyorEea rom da otomatik görüşme kayıt özelliği var mı?
bende geçtim bi sorun göremedi normal çalışıyor, sarj vs bi fark hissetmedimBildirim simgelerinde sıkıntı var bende 1 uygulamayı gösteriyor diğerleri için 3 nokta koyuyor bildirim çubuğunda. Isınma ve şarj olarak en son A14 biraz daha iyiydi haricinde bir durum yok
sizin telefonun modeli ne? bana geldi modemden dolayı sıkıntı oldu durdurdum güncellemeyi şuanda yok hyperos güncelleyemiyorum bende 12t var yüklemeye değer mi acabaGeceden beri kurcaliyorum. İlk izlenimlerim şöyle.
Akıcılık konusunda telefon zaten iyi olduğu için bir şey beklemeye gerek yok.
Galeri özellikleri iyi olmuş. (Foto kopyalama vs)
Kamera aşırı renkliydi düzelmiş ve daha doğal geldi.
Son güncellemede kulaklık ve hoparlör sesinin azalması düzelmiş.
Miui deki görsel hatalar giderilmiş gördüğüm kadarıyla. ( Ses yönetimi kısmında sola kayıyordu vs).
Genel olarak arayüz toparlanmış şık bir hale gelmiş. Görsel karşılaştırma yapmak gerekirse daha önce sanki beta kullanmışım gibi geldi.
Şarj konusunda bir bilgim yok döngü tamamlansın bakarız.
İlk yüklemede ısınma oldu şu an hissetmiyorum.
Yeni kilit ekranı ve kontrol merkezi güzel olmuş beğendim.
Özetle geçebilirsiniz büyük beklentilere gerek yok yeni sistemin ilk sürümü sonuçta ama arayüz kısmı beni mutlu etti.
Bu arada çirkin bir dinamik ada gibi bir şey yapılmış umarım gelişir