S
Sunshine2
Guest
.
Moderatör tarafında düzenlendi:
.Almaya değmez paranızı çöpe atmış olursunuz bi süre sonra pişmanlık olur size orta seviye cihazdan orta seviyeye geçilmez. Xiaomide tüm cihazlar birbirinin aynısı tek fark fiyatına göre segmenti
Ben 8/128 kullanıyorum orta seviye olarak 2500 civarına en iyi cihaz bu doğrusu. Daha yüksek bütçeniz yoksa kesinlikle tavsiye ederim. AOSP olmasa bile Android 10 romlar ile yine mükemmel oluyor. Yurtdışı olarak uyguna bulursanız alın bence.Hocam cihazı önerir misiniz almaya değer mi
çok güzel bir fiyat performans ürünü ekrana falan bakma çok güzel cihaz işlemcisi Snapdragon bi kere ve yüksek Hız sagina soluna bakma şüphesiz al ama ; yurtdışı alacaksan arka kapağın açılacağını bil öyle al ha hic bir sorun teşkil etmez ama soyleyim dedim çok güzel cihaz oneririmHocalarım iyi geceler bu cihazı almak istiyorum 128/6 olan versiyondan alacağım aldığım gibi aosp rom kurmak istiyorum. Bu cihazı 2022de almak mantıklı olur mu ve kullanıp memnun olduğunuz aosp romları yazarsanız çok sevinirim. Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse çok iyi olur.
Arka kapağı açılması gereken model Poco X3 Pro bahsi geçen Poco X3 NFC için kasanın açılmasına gerek yok.Sunshine2,
çok güzel bir fiyat performans ürünü ekrana falan bakma çok güzel cihaz işlemcisi Snapdragon bi kere ve yüksek Hız sagina soluna bakma şüphesiz al ama ; yurtdışı alacaksan arka kapağın açılacağını bil öyle al ha hic bir sorun teşkil etmez ama soyleyim dedim çok güzel cihaz oneririm
not : poco x3 değil poco x3 ( 8/256 )pro benim önerdiğim cihaz bunu iyi bil usta