İnceleme 12 Pro+ Ruby İçin HyperOS Flashlama Hk

muzaffer000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muzaffer
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Evet hocam güncelleniyor OTA ile. Sadece isim değişikliği yapmak lazım. Videosu vardı YT de. Mantık şu şekilde
1- Güncel bir miui dosyasının adını A.zip yapıyorsun.
2- HyperOS.z,ip adını ise B.zip yapıyorsun.
3- A.zip'i güncelleme gibi gösteriyoruz.
4- Hızlıca A.zip olan dosya adını C.zip yapıyorsun.
5- HyperOS olan B.zip dosyasının adını A.zip yapıyorsun.
6- OTA daki Şimdi Güncelle yazısına tıklıyorsun ve OTA olarak kurulum tamamlanıyor.

Link -->
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
güncel sürüm için doğrulanmamış güvenilmiyor diyor. hatalı rom mu indiriyoruz acaba ?

mtbayin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note10 5G
Konular
8
Hocam ben öyle yaptım ama hata veriyor pilot kullanıcı hatası veriyor redmi note 12 pro plus global rom yüklü 14.0.6 TMOMİXM BEN yuklleyince hata veriyor global rom hyperos çıktımı bu telefon için
Evet çıktı buradan takip edebilirsiniz

CemoJR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Xiomi 12 Pro+
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
2
HyperOS Fastboot çıktı arkadaşlar. Ben indirdim kurdum. Sorunsuz çalışmakta. Root da yaptım. Emulator Pro gibi NFC klonlama uygulamarına kadar sorunsuz çalıştı.

Nusclash

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurullah
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
7
HyperOS Fastboot çıktı arkadaşlar. Ben indirdim kurdum. Sorunsuz çalışmakta. Root da yaptım. Emulator Pro gibi NFC klonlama uygulamarına kadar sorunsuz çalıştı.
Hocam cihazınız direnç kayıtlı mı? 82k direnç sonrası NFC devre dışı kalıyormuş emülatör pro ile bu özellik tekrar çalışır hale geliyor mu?

CemoJR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Xiomi 12 Pro+
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
2
Direnç kaydı yok hocam. Şuan 4 aylık süreçte kapanında ikinci hatta geçip onuda bir 4 ay kullanacağım. Direnç değil yazılım ile kayıt etmeyi planlıyorum. Daha mantıklı. 1 Senelik kendim alır forumda da yardımcı olurum arkadaşlara diye düşündüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çıkarmaz kardeşim indirebilirsin.

Corttok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Not 12 pro 5g
Konular
0
Yurtdışı kayıtsız cihazımda fake rom vardı ve model numarası 22101316I olarak yazıyordu, NFC yoktu ve güncelleştirme alamıyordu. OTA ile İsim değiştirme yöntemi işe yaramadı.
Bu sebeplerle geçen hafta bootloader kilidini açmak için başvurdum. 180 saat sonra izin verdi. Bugün önce tüm yedeklerimi alıp kilidini açtım, daha sonra Hyperos 1.0.1.0.UMOEUXM Avrupa romunu yükledim.
Burada edindiğim bilgiler sayesinde Sorunsuz bir şekilde yükledim ve model numarası 22101316G olarak değişti ve hiç umudunun olmadığı NFC aktif oldu ve çalışıyor.
Zerre kadar kasma, donma, ısınma, anormal batarya tüketimi gibi hiçbir olumsuzluk yaşamadım.
Artık IMEI işlemlerine kadar tadını çıkarabilirim. Burada bilgileri paylaşarak vesile olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

distresx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Engin
Cihazım
Redmi Note6 Pro
Konular
2
Hocam bu bahsettiğiniz global hyper os romunda arama ve mesajlaşma uygulamaları google ın uygulamaları değil mi?

mhmmd_emn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
17
Hocam bu bahsettiğiniz global hyper os romunda arama ve mesajlaşma uygulamaları google ın uygulamaları değil mi?
Evet hocam global hyperos te Google arama ve mesajlaşma uygulamaları var

distresx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Engin
Cihazım
Redmi Note6 Pro
Konular
2
Üst Alt