Yardım 12 Pro Plus için BOOT.IMG Global 14.0.2.0.TMOMIXM 13.0 Yardım

wayli17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Wayli
Cihazım
Mi9T
Konular
4
Merhaba,

Yanlışlıkla 14.0.1.0.TMOMIXM 13.0'dan 14.0.2.0.TMOMIXM'a güncellediğim için root iptal oldu.

12 Pro Plus için BOOT.IMG (Global 14.0.2.0.TMOMIXM 13.0) dosyası lazım. İnternetteki recovery sürümleri olduğu için bulamadım. Oldukça acemiyim. Root yapabilmem için 14.0.2.0.TMOMIXM 13.0 boot.img dosyası için yardımcı olursanız sevinirim.

SatanIsTron

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Note 12
Konular
1
Merhaba,

Yanlışlıkla 14.0.1.0.TMOMIXM 13.0'dan 14.0.2.0.TMOMIXM'a güncellediğim için root iptal oldu.

12 Pro Plus için BOOT.IMG (Global 14.0.2.0.TMOMIXM 13.0) dosyası lazım. İnternetteki recovery sürümleri olduğu için bulamadım. Oldukça acemiyim. Root yapabilmem için 14.0.2.0.TMOMIXM 13.0 boot.img dosyası için yardımcı olursanız sevinirim.
Yontem aslinda basit fastboot dosyasini indir rarin icerisinde image kisminda boot.img var onu kullanabilirsin recovery de bulamazsin zaten fastboot rarinda olur genellikle. Telefona indirip rari ayiklasanda olur ordan alip bilgisayara atarsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yontem aslinda basit fastboot dosyasini indir rarin icerisinde image kisminda boot.img var onu kullanabilirsin recovery de bulamazsin zaten fastboot rarinda olur genellikle. Telefona indirip rari ayiklasanda olur ordan alip bilgisayara atarsin
Yazdigini yanlis anlamisim😅 fastbootlar tmomixm olarak gecmez zaten smomixm olarak gecer ayni rom farkli kurulum yontemleri sadece SM fastboot TM recovery oluyor

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Merhaba,

Alttaki .tgz uzantili romu indirin

wayli17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Wayli
Cihazım
Mi9T
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alttaki .tgz uzantili romu indirin
V14.0.1.0.TMOMIXM bu. Bende var zaten. Cihaz V14.0.2.0.TMOMIXM'ye güncellenmiş durumda. V14.0.2.0.TMOMIXM'nin fastboot versiyonu yok.

Yazdigini yanlis anlamisim😅 fastbootlar tmomixm olarak gecmez zaten smomixm olarak gecer ayni rom farkli kurulum yontemleri sadece SM fastboot TM recovery oluyor
Evet ne yazık ki. Nasıl bir çözüm lazım? Cihazı sıfırlamadan boot.img dosyası olmadan root da yapamam.

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Merhaba,

Fastboot rom çıkmamış

cdenizs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
deniz
Cihazım
Ruby
Konular
4
payload dosyasımdan çıkarabilirsiniz

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Aurora/14 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
54
fastbootlar tmomixm olarak gecmez zaten smomixm olarak gecer ayni rom farkli kurulum yontemleri sadece SM fastboot TM recovery oluyor
merhaba, rom kodundaki baş harf ANDROİD SÜRÜMÜ'nü ifade eder.
R Android 11 i
S Android 12 yi
T Android 13 ü
U ise Android 14 ü ifade ediyor. Yanlış bilgi yaymayalım lütfen.
Android sürümünden sonra da cihaz kodu geliyor. iki harfli oluyor genelde.

Üst Alt