Yardım 12 pro+ INDİA/NFC SORUNU

mehmetabit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmetabit
Cihazım
Redmi K20 pro
Konular
0
Arkadaşlar Redmi Note 12 Pro Plus 5G modelinde normalde NFC var, cihaz ilk geldiğinde direnç kayıtlı dahi olsa nfc aktif şekilde çalışıyor, lakin içerisinde ki yazılım yazılım işleri ile ilgilenen kişilere yönelik olduğu için güncelleme almıyor, yetkiniz yok vs hatalar veriyor, cihaza global, hindistan, Endonezya vs yazılımı kurduğunuz zaman nfc ayarlarda gözüküyor ama açamıyoruz, bir türlü çözemedim bunu ben. Bazı kişiler yazılımdan sonra tekrar direnç yapılması gerektiğini söylüyor, ama ben anlamıyorum cihaz zaten direnç ile geldi ve içinde nfc çalışıyordu. Çözmeye çalışıyorum farklı sürümler yükleyip deneyeceğiz bakalım

arneas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
arneas
Cihazım
poco
Konular
0
Arkadaşlar Redmi Note 12 Pro Plus 5G modelinde normalde NFC var, cihaz ilk geldiğinde direnç kayıtlı dahi olsa nfc aktif şekilde çalışıyor, lakin içerisinde ki yazılım yazılım işleri ile ilgilenen kişilere yönelik olduğu için güncelleme almıyor, yetkiniz yok vs hatalar veriyor, cihaza global, hindistan, Endonezya vs yazılımı kurduğunuz zaman nfc ayarlarda gözüküyor ama açamıyoruz, bir türlü çözemedim bunu ben. Bazı kişiler yazılımdan sonra tekrar direnç yapılması gerektiğini söylüyor, ama ben anlamıyorum cihaz zaten direnç ile geldi ve içinde nfc çalışıyordu. Çözmeye çalışıyorum farklı sürümler yükleyip deneyeceğiz bakalım
Hocam ne oldu hallettiniz mi? Aynı durum sanırım benim içinde geçerli, klidi açıp rom yükleyince NFC görünüyor ama çalışmıyor.

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
Hocam ne oldu hallettiniz mi? Aynı durum sanırım benim içinde geçerli, klidi açıp rom yükleyince NFC görünüyor ama çalışmıyor.
Fake rom dedikleri içindeki yazılımı tekrar yuklenirse nfcnin çalıştığı söyleniyor. Deneyemedim. Denemek isteyene fake rom linki .

arneas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
arneas
Cihazım
poco
Konular
0
booloader açıyorum tekrar kapanıyor yüklemeden sonra bunun çaresi yok mudur?
Fake rom dedikleri içindeki yazılımı tekrar yuklenirse nfcnin çalıştığı söyleniyor. Deneyemedim. Denemek isteyene fake rom linki .

Alperen.yvz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
2
Ben de bu cihazın çin sürümünü almayı düşünüyorum. Bant sorunu olur diyorlar 4.5 g de. Bu çok başımı agritir mı?

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
o dediğinizi nereden seçeceğiz, twrp yok telefonda
Telefona rom yüklemek için kullanılan mi flash programında sağ alt tarafta bir seçenek vardır. "Clean all" yazar. Onu seçip rom yüklemek lazım. Oradaki başka bir seçenek varsayılan olarak ilk açılışta gelir ki oda "Clean all and lock" romu kurmadan sil ve rom kurulduktan sonra bootloaderi kilitle demektir. Bu seçenek işaretli kalırsa bu durumda rom kurulumunda sonra bootloader kilitlenir. Açmak için yeniden uğraşırsınız. Bu işlemleri yapabilmek için başta bootloader açık olmalıdır.

arneas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
arneas
Cihazım
poco
Konular
0
arkadaşlar, rom dosyalarındaki hangi dosya nfc dosyasının ayarlarını içeriyor, bilen arkadaşlar cevap verebilir mi?

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
Hocam bu SMOMIXN olan mı yoksa TMOMIXN olan mı ? Android 12 mi 13 mü yani?

Üst Alt