Yardım 12.5 Sürümü Wi-fi Sorunu

ged00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Selam arkadaşlar, telefonu yaklaşık bir ay önce satın aldım mağazadan. İlk başlarda hiçbir sorun yoktu fakat güncelleme geldikten sonra evimdeki 2 farklı modeme de bağlanamıyorum. Ailemdeki herkes bağlanıyor 2 modeme de ama benim telefon bağlanmıyor. Forumda ve internette onlarca konu araştırdım, yabancı forumları da kontrol ettim, her şeyi denedim olacak gibi değil. İşin tuhafı işyerindeki eski modeme bağlanıyor, evdekilere bağlanmıyor. Şansa bağlansam da uzun uğraşlar sonucu bu sefer telefonda gezinirken ki internetim aşırı yavaş, sosyal medyada resimler 1dk sonra yükleniyor neredeyse. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?1gbps internetim var ama telefonumla bağlanamıyorum, ağları ayırdım, farklı isimler verdim, mhz düşürdüm veya yükselttim, denemediğim tek şey eski sürümlere dönmek oldu. Bağlanıyor internet yok ya da bazen hiç bağlanmıyor. Birçok kez sıfırladım ama sonuç aynı. Sürüm 12.5.3.0

bysah

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cesur
Cihazım
Note 8 pro
Konular
7
Selam arkadaşlar, telefonu yaklaşık bir ay önce satın aldım mağazadan. İlk başlarda hiçbir sorun yoktu fakat güncelleme geldikten sonra evimdeki 2 farklı modeme de bağlanamıyorum. Ailemdeki herkes bağlanıyor 2 modeme de ama benim telefon bağlanmıyor. Forumda ve internette onlarca konu araştırdım, yabancı forumları da kontrol ettim, her şeyi denedim olacak gibi değil. İşin tuhafı işyerindeki eski modeme bağlanıyor, evdekilere bağlanmıyor. Şansa bağlansam da uzun uğraşlar sonucu bu sefer telefonda gezinirken ki internetim aşırı yavaş, sosyal medyada resimler 1dk sonra yükleniyor neredeyse. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?1gbps internetim var ama telefonumla bağlanamıyorum, ağları ayırdım, farklı isimler verdim, mhz düşürdüm veya yükselttim, denemediğim tek şey eski sürümlere dönmek oldu. Bağlanıyor internet yok ya da bazen hiç bağlanmıyor. Birçok kez sıfırladım ama sonuç aynı. Sürüm 12.5.3.0
5ghz açık ise kapat öyle dene 2.4 ile sorun yok bende aynisni yaşadım böyle çözdüm telefonda sorun yok aslında 5ghz stabil değilse sorun çıkarabiliyor

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ged00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5ghz açık ise kapat öyle dene 2.4 ile sorun yok bende aynisni yaşadım böyle çözdüm telefonda sorun yok aslında 5ghz stabil değilse sorun çıkarabiliyor

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
onu da denedim,maalesef işe yaramadı. Modemi bile eski sürümlerine döndürdüm belki ondandır diye ama alakasız yani işe yaramadı.

Oyla:

sertokus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
6.0,1
Cihazım
Mi 5s
Konular
13
Manuel ip gir telefondan.

192.168.1.67 gibi bişey gir mesela.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Telefon IMEI tamirli mi? Evdeki diğer cihazları da aynı yerden mi aldınız?

Oyla:

bysah

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cesur
Cihazım
Note 8 pro
Konular
7
Dostum arayüzde 801 bgn filan yazıyor onları tek tek dene bi ayarları kayıt edip modemi fişten çek biraz bekle öyle tak muhakkak sonuç alırsın

Oyla:

agitism

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Agit
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
0
merhaba geçmiş olsun, bende de aynı problem vardı, ayarlar- bağlantı&paylaşım kısmında "wi-fi,mobil ağlar ve bluetooth resetle" seçeneği ile sorunumu çözdüm,sizde de işe yarar umarım, video linkini bırakıyorum
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:
Üst Alt