Yardım 12.5.4.0 versiyonda bluetooth kulaklık ses kontrollerinde sıkıntı

centoextra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
1
Arkadaşlar merhabalar,

Taotronics soundliberty 53 pro bluetooth kulaklık kullanıyorum. Bilenler vardır, kulaklığın üzerinde dokunmatik alanlar var, sağ tarafa tek tıklayınca ses arttırıyor, sol tarafa tek tıklayınca ses azaltıyor, basılı tutunca google sesli asistanı açıyor vb.
Poco x3 Pro telefonumda 12.5.3.0 yüklüyken kulaklığı tam verimle kullanabiliyordum. Geçenlerde 12.5.4.0 güncellemesinin açıklamasını güvenlik güncellemesi olarak okuyunca yükledim ancak bu versiyonda kulaklığı kullanmakta sıkıntı yaşamaya başladım. Şu an kulaklığı bağladığımda herhangi bir medya dosyası çalmıyorken kulaklıktaki ses ayar tuşları işe yaramıyor, kulaklığı kullanmak çok sıkıntılı bir hale geldi. Sony marka bluetooth kulaklıkla da durumu kontrol etmek istediğimde, o kulaklığın üzerindeki ses kontrollerinin de çalışmadığını gördüm. Bluetooth uygulamasının içinden verileri sil dedim ancak çözüm olmadı.
Bir fikriniz var mıdır sorunun çözümüne dair? Programsız, bilgileri kaybetmeden 12.5.3.0'a dönmem mümkün müdür? Hiç yoktan geriye dönüp tekrar eskisi gibi verimli kullanayım kulaklığımı.
Teşekkürler şimdiden.

Üst Alt