- Adım
- MetinKocabay
- Cihazım
- Mi 13 T
- Meslek
- İnsan Sarrafı
- Konular
- 35
Evet yaptımGoogle Play Sistem güncellemesi 1 şubatta mı hala güncelleme yapılıyor mu?
Evet yaptımGoogle Play Sistem güncellemesi 1 şubatta mı hala güncelleme yapılıyor mu?
Ben özellikle e-posta uygulamasını kullanıyorum.tüm hesapları ekleyebiliyorum.ayrıca diğerleri de ne kadar güvenli onu bilemeyiz.Dolaysıyla içiniz rahat olsun.ona bakarsanız her uygulama resmen bizi adım adım takip ediyor.tüm izinleri veriyoruz mecburen.. takmayınSormak istediğim birşey var, roma gömülü gelen xiaomi nin kendi posta uygulamasının güvenilir olmadığına dair daha önce birçok yazı okumuştum, outlookta sıkça senkron sorunu olduğu için alternatif olarak kullanmayı düşündüm bu uygulamayı önerir misiniz konu hakkında bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilirlerse makbule geçer.. Daha önce sadece outlook ve gmail kulanıyordum.
ya işte orası öyle de akla gelen ilk düşünce şuan mevcut kullandıklarım zaten kendi resmi uygulamaları onlar erişiyorsa zaten başka uygulamaya ekstra olarak tekrardan neden bilgilerime erişim izni vererim şeklinde düşünce.. ondan dolayı tereddüt ettim.Ben özellikle e-posta uygulamasını kullanıyorum.tüm hesapları ekleyebiliyorum.ayrıca diğerleri de ne kadar güvenli onu bilemeyiz.Dolaysıyla içiniz rahat olsun.ona bakarsanız her uygulama resmen bizi adım adım takip ediyor.tüm izinleri veriyoruz mecburen.. takmayın
Maalesef öyle güncelleme yapıyor ama telefon reset atınca eski haline dönüyorGoogle Play Sistem güncellemesi 1 şubat, yeni güncelleme ile sistem açılmıyor ve reset atıp duruyor. 12.01 de aynı sorun var idi. Bunda da aynı sorun var devam ediyor. Bu sorunun çözümü bilen, bulan sorunun çözümünü paylaşa bilir mi?
Merhaba buradan lınk paylasımı yasak dıye bılıyorum asagıda en son surum hangılerı oldugu yazıyor buna baglı netten ınderebılırsınArkadaşlar ben Magisk yükledim ama logosu ekrana gelmedi..son sürümünü bilen var mı onu yükleyeyim.
Rom en az 3 güne tam anlamıyla oturuyor hocam gayet akıcı olmus ve sarj konusunda basaralıGaza geldim ve ilk defa twrp yükleyip uzun zamandır geçmek istediğim eu romu kurdum, efs yedeği almayı unutmuştum ama imei uçmadı. Şu an güncellemeleri yapıyorum umarım stabildir pişman olmam..
hocam ben uzun zamandırSormak istediğim birşey var, roma gömülü gelen xiaomi nin kendi posta uygulamasının güvenilir olmadığına dair daha önce birçok yazı okumuştum, outlookta sıkça senkron sorunu olduğu için alternatif olarak kullanmayı düşündüm bu uygulamayı önerir misiniz konu hakkında bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilirlerse makbule geçer.. Daha önce sadece outlook ve gmail kulanıyordum.
teşekkürler ederim.rom dediğiniz gibi akıcı oldu.ilk yükleme sonrası kasmalar yok.şarj iyi ben beğendim.ama temiz kurulum yapmak gerekiyor.Merhaba buradan lınk paylasımı yasak dıye bılıyorum asagıda en son surum hangılerı oldugu yazıyor buna baglı netten ınderebılırsınResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rom en az 3 güne tam anlamıyla oturuyor hocam gayet akıcı olmus ve sarj konusunda basaralı