Herhangi bir roam yüklü değil , birden bire ısınmaya başladı önceden böyle değildi cihaz, hiçbir şey yapmadım
normal instagram twitter telegram takılıyorum el değmeyecek kadar ısınıyor
lanet olsun xioaminin bu telefonuna aldığım günden beri bu kaçınca açtığım konu ya
Isınma cihazı etkilermi zamanla belki batarya ömrünü kısıtlar ama buda sorun mu bence sen yeterince sıkıntı yaptın kendine ben şahsen cihazın sır FPS almak için ısı kalkanı yanı yazılımsal ısı kilidini modül ile açmak istiyorum ve bunu bir modül ile kaldırdım ve artık cihazın daha çabuk ısınacak artı olan FPS sabit kalması bazen işlemci 75 dereceye görüyor batarya sıcaklığı Max 49 derece FPS mükemmelama bu ısınma el dayanmaz ki silikonlu kılıf taktım mı yeterlimi değilse soğutucu takıyorum arada
ahh hocam öyle bir haklısınız ki bu allah ın cezası işlemcinin sonradan anladım ben ne b*k olduğunu , zaten cihazın performansında hiç bir sorun yok taş gibi ama işte bu tür sorunlar olunca sogutuyorXiaomi'ye değil direk Snapdragon'a lanet okumak lazım hocam. 888 maalesef böyle saçma salak, uzak durulması gerken bir işlemci.
Yürek mi yediniz hocam? O alet patlar yakında, oynarken koruyucu eldiven giymeyi ihmal etmeyin
Bazen kuruyucu maske takıyorum ama inanın bu konularda çılgınım her tüllü riski alırımXiaomi'ye değil direk Snapdragon'a lanet okumak lazım hocam. 888 maalesef böyle saçma salak, uzak durulması gerken bir işlemci.
Yürek mi yediniz hocam? O alet patlar yakında, oynarken koruyucu eldiven giymeyi ihmal etmeyin