Yardım 11T PRO boşta kullanırken bile ısınmaya başladı

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94
Hocam havalar ısındı ondandır

Kensie

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
0
Cihazım
Mİ 10t
Konular
49
Muhtemelen direnç işlemi gördüğü içindir

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Herhangi bir roam yüklü değil , birden bire ısınmaya başladı önceden böyle değildi cihaz, hiçbir şey yapmadım
normal instagram twitter telegram takılıyorum el değmeyecek kadar ısınıyor
lanet olsun xioaminin bu telefonuna aldığım günden beri bu kaçınca açtığım konu ya

Xiaomi'ye değil direk Snapdragon'a lanet okumak lazım hocam. 888 maalesef böyle saçma salak, uzak durulması gerken bir işlemci.

Isınma cihazı etkilermi zamanla belki batarya ömrünü kısıtlar ama buda sorun mu :)bence sen yeterince sıkıntı yaptın kendine :)ben şahsen cihazın sır FPS almak için ısı kalkanı yanı yazılımsal ısı kilidini modül ile açmak istiyorum ve bunu bir modül ile kaldırdım ve artık cihazın daha çabuk ısınacak artı olan FPS sabit kalması bazen işlemci 75 dereceye görüyor batarya sıcaklığı Max 49 derece FPS mükemmel:)ama bu ısınma el dayanmaz ki silikonlu kılıf taktım mı yeterlimi değilse soğutucu takıyorum arada :)

Yürek mi yediniz hocam? :D O alet patlar yakında, oynarken koruyucu eldiven giymeyi ihmal etmeyin :D

gencoo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
iphone6s
Konular
19
Xiaomi'ye değil direk Snapdragon'a lanet okumak lazım hocam. 888 maalesef böyle saçma salak, uzak durulması gerken bir işlemci.

Yürek mi yediniz hocam? :D O alet patlar yakında, oynarken koruyucu eldiven giymeyi ihmal etmeyin :D
ahh hocam öyle bir haklısınız ki bu allah ın cezası işlemcinin sonradan anladım ben ne b*k olduğunu , zaten cihazın performansında hiç bir sorun yok taş gibi ama işte bu tür sorunlar olunca sogutuyor

wiper30

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şükrü
Cihazım
mi 11T Pro
Meslek
Güvenlij+PC vs..
Konular
55

Bazen kuruyucu maske takıyorum:) ama inanın bu konularda çılgınım her tüllü riski alırım:)

Üst Alt