Yardım 11T PRO boşta kullanırken bile ısınmaya başladı

gencoo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
iphone6s
Konular
19
Herhangi bir roam yüklü değil , birden bire ısınmaya başladı önceden böyle değildi cihaz, hiçbir şey yapmadım
normal instagram twitter telegram takılıyorum el değmeyecek kadar ısınıyor
lanet olsun xioaminin bu telefonuna aldığım günden beri bu kaçınca açtığım konu ya

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Herhangi bir roam yüklü değil , birden bire ısınmaya başladı önceden böyle değildi cihaz, hiçbir şey yapmadım
normal instagram twitter telegram takılıyorum el değmeyecek kadar ısınıyor
lanet olsun xioaminin bu telefonuna aldığım günden beri bu kaçınca açtığım konu ya
Hocam bu sorunun asıl sebebi bana kalırsa kullanılan panel yüzünden forumda pek çok arkadaş bu dertten muzdarip 6.67" amoled panellerde bir sıkıntı var sanırım

gencoo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
iphone6s
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu sorunun asıl sebebi bana kalırsa kullanılan panel yüzünden forumda pek çok arkadaş bu dertten muzdarip 6.67" amoled panellerde bir sıkıntı var sanırım

Abi valla aldığım güne lanet olsun bu telefonun ya , performansına asla laf söylemiyorum ama şarjından tut , buglarından tut , ısınmasına kadar zart zurt hataları var

wiper30

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şükrü
Cihazım
mi 11T Pro
Meslek
Güvenlij+PC vs..
Konular
55
Isınma cihazı etkilermi zamanla belki batarya ömrünü kısıtlar ama buda sorun mu :)bence sen yeterince sıkıntı yaptın kendine :)ben şahsen cihazın sır FPS almak için ısı kalkanı yanı yazılımsal ısı kilidini modül ile açmak istiyorum ve bunu bir modül ile kaldırdım ve artık cihazın daha çabuk ısınacak artı olan FPS sabit kalması bazen işlemci 75 dereceye görüyor batarya sıcaklığı Max 49 derece FPS mükemmel:)ama bu ısınma el dayanmaz ki silikonlu kılıf taktım mı yeterlimi değilse soğutucu takıyorum arada :)

gencoo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
iphone6s
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Isınma cihazı etkilermi zamanla belki batarya ömrünü kısıtlar ama buda sorun mu :)bence sen yeterince sıkıntı yaptın kendine :)ben şahsen cihazın sır FPS almak için ısı kalkanı yanı yazılımsal ısı kilidini modül ile açmak istiyorum ve bunu bir modül ile kaldırdım ve artık cihazın daha çabuk ısınacak artı olan FPS sabit kalması bazen işlemci 75 dereceye görüyor batarya sıcaklığı Max 49 derece FPS mükemmel:)ama bu ısınma el dayanmaz ki silikonlu kılıf taktım mı yeterlimi değilse soğutucu takıyorum arada :)

abi ben oyun oynayan bir insan değilim oyun bile yüklü değil, telefonun twitter telegram kullanmamdan dolayı ısınma sorunu yaşıyorsa bu beni sinir ediyor

wiper30

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şükrü
Cihazım
mi 11T Pro
Meslek
Güvenlij+PC vs..
Konular
55
abi ben oyun oynayan bir insan değilim oyun bile yüklü değil, telefonun twitter telegram kullanmamdan dolayı ısınma sorunu yaşıyorsa bu beni sinir ediyor
Bl kilidi ve magisk robot yüklü mü

GökTürk1071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
OnePlus 8T
Konular
18
Hocam Snapdragon 888 sıcak çalışan bir işlemci + havalar gerçekten aşırı derecede sıcak ve bunlara ek olarak gerek play store üzerinden yapılan sistem güncellemeleri gerekse de getapps üzerinden yapılan güncellemeler bazen optimizasyon sorunlu olabiliyor. Ben bir nebze çareyi Ayarlar ~ Pil ~ Uygulama Pil tasarrufu kısmından sosyal medya ve gerekli gördüğüm birkaç sistem uygulamalası harici diğer uygulamaların arka plan etkinliklerini kısıtlayarak (kapatarak) aradım. Yazı mecbur bir şekilde idare edeceğiz yurtdışı cihaz fiyatları bile fırladı ülkede maalesef.
Canım Xiaomi 11T Pro'm 😍😁

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Sürüm düşür hocam yada recoveryden format çek..Bende de aynı cihaz var öyle sosyal medyada abartı kadar ısınma yok..hafif bir ısı var ki oda işlemci için normal bence.

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt