Sadece bilgi olarak yazdım nasıl yapılıyor bilmiyorum maalesef Tamamdır teşekkürler
TRAlcatraz35 Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Batu Cihazım Mi 6,11T Konum İzmir Katılım 12 Şubat 2020 Konular 23 Mesajlar 68 Tepkime puanı 17 Puanları 8 1 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 nagodnagod' Alıntı: Sadece bilgi olarak yazdım nasıl yapılıyor bilmiyorum maalesef Genişletmek için tıkla ... Tamamdır teşekkürler
nagodnagod' Alıntı: Sadece bilgi olarak yazdım nasıl yapılıyor bilmiyorum maalesef Genişletmek için tıkla ... Tamamdır teşekkürler
S serbest1944 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Serbest Cihazım Redmi note 6 pr Yaş 30 Konum Ankara Katılım 23 Mayıs 2020 Konular 3 Mesajlar 8 Tepkime puanı 2 Puanları 3 14 Kasım 2022 #12 TRAlcatraz35' Alıntı: Tamamdır teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Bu null fix olayını incelediniz mi? IMEI güncelleme veya sıfırlama ile gitmiyor mu bu işlemden sonra denediniz mi?
TRAlcatraz35' Alıntı: Tamamdır teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Bu null fix olayını incelediniz mi? IMEI güncelleme veya sıfırlama ile gitmiyor mu bu işlemden sonra denediniz mi?