Rar dosyasini klasöre çıkarın, fastboot moda alın ve format all data yazan bat dosyasini çalıştırınFastboot üzerinden mi yapıyoruz rom yükleme nasıl oluyor
iyi de güncelleme yapınca tekrar repair gerektirmiyor muŞuan da güncel 11T 14.0.5 Eu rom mevcut ancak patreon.com sitesinden Xiaomi eu geliştiricisi paralı olarak romu satışa sunuyor yani rom ücretli fiyatı ise 12 dolar yani 335 lira küsur gibi bir şey. Bu romu almak için üyelik açıp mail atılıyor ve romu sana mail üzerinden yolluyorlar fastboot şeklinde kuruluyor. Ekonominin durumu ortada bir rom için 335 lira vermek biraz abes kaçıyor. Eğer ki romu ortak alacak varsa benimle iletişime geçebilir veya bu konu altına yorum yapabilir. Romu indirdikten sonra rom dosyası bizde kalıyor istediğiniz zaman tekrar kurabilirsiniz.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben Eylül ayında alıp kullanamaya başladım, bugün bir anda root gitti ve rom dosyasını bulamadım. Aboneliğim bittiği için patron dan desteğe yazdım, önceden para vermiştim romu atabilir misiniz diye, olmaz dediler. Siz kaça satarsınız, tekrar 290tl verememIMEI atılmış cihaza zaten yüklenmez bu rom güncelleme de yapılmaz
Şuan 350 lirayı geçti zaten fiyatı dmden dönüş yaptımBen Eylül ayında alıp kullanamaya başladım, bugün bir anda root gitti ve rom dosyasını bulamadım. Aboneliğim bittiği için patron dan desteğe yazdım, önceden para vermiştim romu atabilir misiniz diye, olmaz dediler. Siz kaça satarsınız, tekrar 290tl veremem