Ben de pubg oynuyorum günde yarım saat bir saat duruma göre ve en kötü 6 saat ekran süresi veriyor cihaz şarj olarak gayet iyi. Yarım saat pubg geri kalanı sosyal medya uygulaması full mobil veri, Bluetooth sürekli aktif akıllı saate bağlı, otomatik parlaklık ve konum sürekli aktif 9 saat ekran süresi veriyor daha ne yapsın
Çoğu zaman evet. Burda işin sırrı arka planda boş uygulamaların çalışmasını engellemek. Pili sömüren onlar aslında.pil tasaraffu modunda mı alıyorsunuz bu sonucları
Çoğu zaman evet. Burda işin sırrı arka planda boş uygulamaların çalışmasını engellemek. Pili sömüren onlar aslında.
Gün sonu çok az ya 9 saat ve 4.30 sat arada çok fark var hocam Allah aşkına nasıl yaptınız bı özen geçelebilirmisiniz yada özelden tel numarası atsanız Wp den konuşsakBen de pubg oynuyorum günde yarım saat bir saat duruma göre ve en kötü 6 saat ekran süresi veriyor cihaz şarj olarak gayet iyi. Yarım saat pubg geri kalanı sosyal medya uygulaması full mobil veri, Bluetooth sürekli aktif akıllı saate bağlı, otomatik parlaklık ve konum sürekli aktif 9 saat ekran süresi veriyor daha ne yapsın