- Adım
- samed
- Cihazım
- v8c casper
- Konular
- 4
işte o zaman hapı yuttuk donanım arızası kalıyor tek ihtimalAmber agate romları aynıdır onlarda fark olmaz başka bir durum var
işte o zaman hapı yuttuk donanım arızası kalıyor tek ihtimalAmber agate romları aynıdır onlarda fark olmaz başka bir durum var
Benim 11T de amber , ben yükledim eu rom sorun çıkmadı bence amber agate ile alakası yokkilidi açtım romu kuruyorum başarılı oluyor ama yine mi logosunda kalıyor bi uyumsuzluk var
çok derinlemesine araştırdım herkesteki cihaz agate modeliymiş bunun amber olmahi üzerinde duruyorum şuan amber bi rom buldum deneyeceğim sonucu paylaşırım. alternatif bi rom denemesi .için de bu gibi konulara bakıyorum
Nasıl memnun musun?Benim 11T de amber , ben yükledim eu rom sorun çıkmadı bence amber agate ile alakası yok
Kaç dakika bekliyorsun açılması için?kilidi açtım romu kuruyorum başarılı oluyor ama yine mi logosunda kalıyor bi uyumsuzluk var
çok derinlemesine araştırdım herkesteki cihaz agate modeliymiş bunun amber olmahi üzerinde duruyorum şuan amber bi rom buldum deneyeceğim sonucu paylaşırım. alternatif bi rom denemesi .için de bu gibi konulara bakıyorum
Bende 14.0.5 olan yüklü yani bir fark görmedim hatta bazı hatalar var elbet ama tabi arama mesajlaşma uygulaması flan kendi uygulaması o olay güzel. Dediğim gibi hatalar çıkabiliyor misal Bluetooth kulaklık bağlıyken müzik dinlerken parmak izi ile kilit ekranını açınca birkaç saniye ses kesiliyor, ayarsr da bazen hz düşmesi olabiliyor , bazen sistem takılı kalabiliyor, 14.0.6 sürümü çıkmıştı onu denemedim uğraşmak istemiyorum IMEI vs ile , hatta artık hyper os sürümü de çıktı. Denemek görmek lazım ama bence 14.0.5 için pek değmez gibiNasıl memnun musun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaç dakika bekliyorsun açılması için?
Agate için uyumlusa almak istiyorum.Elimde son sürüm Eu rom mevcut 14.0.5.0 isteyene özelden ücret karşılığında link verebilirim....
Agate için uyumlusa almak istiyorum.
Hocam eu rom 11t icin en son kac surum
Hocam sarj nasilBende şu an bu var
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.