Peki hocam kusura bakmayın ben sadece çalışır hâle getirip sundum.İlk defa bir modül düzenledim çünkü.Bu mesajı okuduktan sonra bir cevap yazın silicem çünkü konuyuHocam merhaba. Emeğinize sağlık, fakat içerik belki çalışıyordur bilmiyorum ama tamamen yanlış. İsterseniz sizlere doğrusunu gösterebilirim. Cihaz bilgileri bölümü ve diğer kısımlar tamamen yanlış şekilde eklenmiş. Düzenleme yaptım diyorsunuz ama module.prop içerisinde ki yazılar hatalı.
"name=AOD for curtana" bu yazmaması gerekiyor bu çok basit direk dosyayı düzenlersiniz. Önemli olan kısımlar cihaz bilgileri kısmında yazan xml dosyaları hatalı. Redmi Note 7 Pro' nun xml dosyası kullanılmış. Bu çok büyük bir hata. Düzenleyip doğrusunu sizlerle paylaşabilirim.
estağfurullah, ben sadece hatanızı söyledim. Tekrar düzenleme yapıp paylaşın bence.Peki hocam kusura bakmayın ben sadece çalışır hâle getirip sundum.İlk defa bir modül düzenledim çünkü.Bu mesajı okuduktan sonra bir cavap yazın silicem çünkü konuyu
Eleştiriye açık olamanıza ve saygıyla cevap vermenize sevindim doğrusu. Çünkü forum içerisinde insanları kibarca uyarsanda, bazen çok çirkin cevaplar alabiliyorsun.Peki hocam.Çok teşekkür ederim beni eleştirdiğiniz için saygılarla
Evet doğru biliyorsunuz.Ben sadece illa telefonumda olsun veya denemek istiyorum diyenler için yaptım ve ben ekranı kapattıktan sonra 10 saniye boyunca görüntüle yaparak kullanıyorum.Öyle yapınca şarj konusunda pek sorun olmuyor. Süper Duvar kağıtları ilede mükemmel duruyor açıkçası.LCD ekranda aod faydalı değil diye biliyorum ben, amoled gibi sadece saatin denk düştüğü yerdeki pikselleri değil komple ekranı açık tutuyor ve şarjı su gibi içiyor diye hatırlıyorum sanki.