Sarj nasıl hocam? Benim deneme şansım olmadı.Evo x ve descendant rom için önerilen bir gaaps varmı
Gaaps gerekmiyor içinde gömülü geliyor crdoidde olduğum için öncesinde sky hawk recovery ile geçtim descentta şuan için stabil gözüküyor
Link varsa ekleyeyim konuya hocamcrDroid 11 de gelmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sınav haftası olduğu için Android 11i henüz yükleyemedim ama son sürüm Android 10 çok iyi özellikle şarj konusunda. yükleyip deneyen deneyimlerini yazarsa çok iyi olur
Crdroidden 10 dan geçtim ona göre bir tık iyi otomatik parlaklık sorunu buradada devam ediyorSarj nasıl hocam? Benim deneme şansım olmadı.
Android 9 ile ''Adaptif Parlaklık'' diye bir özellik geldi. Otomatik Parlaklık ile aynı değil diye biliyorum. Adaptif Parlaklık'ı kapattınız mı? Belki ondandır.Crdroidden 10 dan geçtim ona göre bir tık iyi otomatik parlaklık sorunu buradada devam ediyor
Diğer romlarda vardı 0 a indirince bile çalışmıyordu bunda yokAndroid 9 ile ''Adaptif Parlaklık'' diye bir özellik geldi. Otomatik Parlaklık ile aynı değil diye biliyorum. Adaptif Parlaklık'ı kapattınız mı? Belki ondandır.
Niko gapps kullanıyorum benEvo x ve descendant rom için önerilen bir gaaps varmı
Gaaps gerekmiyor içinde gömülü geliyor crdoidde olduğum için öncesinde sky hawk recovery ile geçtim descentta şuan için stabil gözüküyor