- Adım
- furkan
- Cihazım
- 11 T
- Yaş
- 26
- Konum
- sivas
- Katılım
- 22 Ocak 2023
- Konular
- 8
- Mesajlar
- 11
- Tepkime puanı
- 1
- Puanları
- 3
11 T yurtdışı IMEI attirmadim henüz en iyi MIUI sürümü hangisi olur ve sorunsuz çalışir
Cihazım 14 sürümünde ama performans olarak hangi rom daha iyi bilmiyorum daha iyi performans için sürüm öneriniz varmımi 11t miui 14 her sürümde imei atılıyor. güncelleyebilirsiniz.
Sorum şu aslında global sürüm mü Endonezya mı vs vs 14 içinher zaman en son sürümEskide keramet olsa bit pazarına nur yağardı gibi bir atasözü vardı (yazılışı yanlış olabilir). o Güncellemeler gerekli olmasa kocaman firma o kadar mühendis çalıştırıp onları yayınlamazdı..
Biz eskiyiz, cihazımız antika...ne etcez peki şimdi?her zaman en son sürümEskide keramet olsa bit pazarına nur yağardı gibi bir atasözü vardı (yazılışı yanlış olabilir). o Güncellemeler gerekli olmasa kocaman firma o kadar mühendis çalıştırıp onları yayınlamazdı..
Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı sayın hocam.her zaman en son sürümEskide keramet olsa bit pazarına nur yağardı gibi bir atasözü vardı (yazılışı yanlış olabilir). o Güncellemeler gerekli olmasa kocaman firma o kadar mühendis çalıştırıp onları yayınlamazdı..
Modern çağa ayak uydurmak lazım kıymetli hocam. Sizin gibi duayen bir ustaya da yeni bir canavar yakışır hani. Bırakın eski eskide kalsın.Biz eskiyiz, cihazımız antika...ne etcez peki şimdi?
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eyvallah hocam tşk ederim.Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı sayın hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Modern çağa ayak uydurmak lazım kıymetli hocam. Sizin gibi duayen bir ustaya da yeni bir canavar yakışır hani. Bırakın eski eskide kalsın.![]()
hocam siz maşallah devlet gibi insansınız. Nice olaylara tanıklık etmişsinizdir. Rabbimiz sizi güncel tuttukça firmada size sürekli güncel cihaz verse yanılmaz yani hata olmaz. Allah ömrünüzü bereketli eylesin..Biz eskiyiz, cihazımız antika...ne etcez peki şimdi?
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siz efsane amiral geminiz Mi6 yı Nisan 2018 den bu yana, yani tam olarak 5 yıl kullandınız ve henüz Mi13 e yeni geçtiniz, benim cihazımın 5 senesi bu sene Aralık da dolacak, yani yeni bir cihaz için henüz vakit dolmamışEskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı sayın hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Modern çağa ayak uydurmak lazım kıymetli hocam. Sizin gibi duayen bir ustaya da yeni bir canavar yakışır hani. Bırakın eski eskide kalsın.![]()