Telefona rom yükledim . Yanlız birşey fark ettim 8+ 3 ram özelliği yoktur nedendir?
Y YakupNone Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Yakup Cihazım MiU5 Yaş 38 Konum Bursa Katılım 2 Şubat 2018 Konular 3 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 Puanları 1 8 Ekim 2022 #1 Telefona rom yükledim . Yanlız birşey fark ettim 8+ 3 ram özelliği yoktur nedendir? Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Telefona rom yükledim . Yanlız birşey fark ettim 8+ 3 ram özelliği yoktur nedendir? Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
vili48 Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Murat Cihazım 11 Lite 5G NE Konum Muğla Katılım 13 Eylül 2022 Konular 3 Mesajlar 341 Çözümler 1 Tepkime puanı 96 Puanları 43 8 Ekim 2022 #2 YakupNone' Alıntı: Telefona rom yükledim . Yanlız birşey fark ettim 8+ 3 ram özelliği yoktur nedendir? Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Genişletmek için tıkla ... Ayarlar-ek ayarlar kısmından açtınız mi ? Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Keşke indo (Endonezya) / Tayvan rom yukleseydiniz onlarda miui arama ve mesajlaşma uygulamaları vardı.... Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
YakupNone' Alıntı: Telefona rom yükledim . Yanlız birşey fark ettim 8+ 3 ram özelliği yoktur nedendir? Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Genişletmek için tıkla ... Ayarlar-ek ayarlar kısmından açtınız mi ? Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Keşke indo (Endonezya) / Tayvan rom yukleseydiniz onlarda miui arama ve mesajlaşma uygulamaları vardı.... Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Y YakupNone Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Yakup Cihazım MiU5 Yaş 38 Konum Bursa Katılım 2 Şubat 2018 Konular 3 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 Puanları 1 8 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Evet orda görünüyor ama resimde paylaştığım kısımda 8+3 göstermiyor Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 8 Ekim 2022 Burda açıp kapayabiliyoruz ilk paylaşım yaptığım resimde 8 +3 yok bunu soruyorum Ekli dosyalar Screenshot_2022-10-08-06-09-44-920_com.android.settings.jpg 164,2 KB · Görüntüleme: 4 Screenshot_2022-10-08-13-52-08-372_com.android.settings.jpg 121,5 KB · Görüntüleme: 5
Evet orda görünüyor ama resimde paylaştığım kısımda 8+3 göstermiyor Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 8 Ekim 2022 Burda açıp kapayabiliyoruz ilk paylaşım yaptığım resimde 8 +3 yok bunu soruyorum
talhacker Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Talha Cihazım Xiaomi 13T Yaş 29 Konum İstanbul Katılım 26 Temmuz 2019 Konular 21 Mesajlar 1.710 Çözümler 9 Tepkime puanı 2.087 Puanları 138 8 Ekim 2022 #4 Bu bellek uzantısı sacma sapan bir pazarlama taktiği kullanmayın cihazda anlık takılmalara sebep veriyor depolama biriminden Ram olmaz. Apple yapabiliyor bunu sadece oda ufs değil baya hızlı bir nvme depolama kullanıyor.
Bu bellek uzantısı sacma sapan bir pazarlama taktiği kullanmayın cihazda anlık takılmalara sebep veriyor depolama biriminden Ram olmaz. Apple yapabiliyor bunu sadece oda ufs değil baya hızlı bir nvme depolama kullanıyor.